reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
mycha i Abezela dziewczyny po prostu bosko!!!! Gratulacje najszczersze i przeslijcie troche tych ciążowych fluidów do nas :):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) zdówka i zdrówka :)

Dziękie Kobiety za pocieszenie ale macie racje, póki nie ma @ to jest nadzieja, dzisiaj mam wieczor z moim Miskiem, idziemy na kolacje to moze troche sie odstresuje, myslicie ze moge pic winko??

Wątpliwości - Dziękuję :) to nasz 2 cykl :)

Wklejam teścik :)

Lamorela, Ysmena - Po cichutku dziękuję :) I wysyłam fluidki

Załączniki

• 20130928_121259.jpg
    20130928_121259.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
mycha, abzela Gratulacje!!! :) Ja też przy pierwszej ciąży robiłam test wcześniej niż @ i już mi wychodziły II krechy :) Zróbcie sobie betę dla pewności ;) Super :*
doska Niestety to jest negatywny wynik. Ale głowa do góry! Trzymam kciuki za Ciebie :*
karola Dziękuję za podpowiedź. Oby to było to co mówisz, bo testy owu nadal negatywne wychodzą :/ No ale im tak do końca chyba nie powinnam wierzyć?

Dziękuje Dziewczyny, każdej z osobna i wszystkim razem. :tak:

zosiasamosia Tak ja już się łapie na czerwiec, a dokładniej ok 10.06.

watpliwosci to byl tez nasz drugi cykl starań, w prawdzie z przerwami, ale drugi :tak:

Nie wiem czy mam mówić dziś mężusiowi czy czekać jeszcze żeby zobaczyć jak testy dalej bedą wychodzić, czy kreska bedzie ciemniała, bo nie mam mozliwosci isc na bete:-(

reklama
Do góry