agamemnon no jak co miesiac na dwa tygodnie mezu by byl z Toba to ekstra! pracuj nad tym pracuj, powodzenia!
hania dziewczyny maja racje ze najlepiej isc do gina ale ja bym jeszcze nie biegla tylko poszla najwyzej za dwa dni bo jak tak tempka spadla to pewnie @ jutro lub pojutrze sie pojawi.
ewka nie wazne kiedy byla owu bo serduszka sa wiec spokojnie! testow owu nie robilas?
Cyntia przypomnij mi ile sie staracie? fajnie by bylo miec taki guzik na wylaczenie myslenia, co?
zabucha milo Cie widziec! dziekujemy za kciuki! widze ze u Ciebie sie wszystko ladnie rozwija wiec gratulacje!
karola ekstra ze sie umowilas! i to juz niedlugo! coraz bardziej o tym tez mysle... a powiedz mi po 13dc by nie zrobili gdybym chciala? bo rozumiem ze to jest ryzyko "zmarnowania" cyklu staran, ale to chyba tylko tyle, tak?
benfica masakra z tym poparzeniem, nie znosze tego. a co ziolek to ja bym obstawiala za ziolami o. Sroki. nie znam sie jakos bardzo ale duzo dziewczyn pisalo o roznych szalenstwach w cyklach z castagnusem a o ziolkach same dobre rzeczy slyszalam. u mnie niby sa problemy z owu a ladnie przyszla z ziolkami i z tego co pamietam u
karoli bylo to samo. a tak z innej beczki kochana, moge zapytac skad ten nick? dlugo mnie to zastanawialo