Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są dziewczyny, które robią testy od razu po stosunku, albo na drugi dzień, bo już uważają, że są w ciąży 
Wtedy to już inna bajka ale na dzień dzisiejszy ma tyle terminów, że się wyrobić nie może. Za dobry jest po prostu i zawalają go pracą ;-)Witam Wszystkich Poweekendowo, ja już w domciu, weekend szybko zleciał. Gratuluje nowym przyszłym mamusiom. :-)
U mnie nadal brak @ 37 dc, ale nie ma już nadziei bo oprócz tego, że brak objawów to zmierzyłam rano temp i wynosiła ok 35,9 C, więc nie ma szans na ciąże przy tak niskiej temperaturze. Postaram się w tym tyg iść do gina.
Pozdrawiam :-)
(przez te nocne zmiany) staram się o tej samej porze, ale mi nie wychodzi
jak widać na moim wykresie opuściłam w sumie te najważniejsze dni przed owulacją bo według mnie ona już była i to chyba w 9-10dc. Szyjka jest nisko, a śluz pod żadnym względem nie przypomina płodnego. Nie wiem już sama, tylko się wkurzam nie potrzebnie sama na siebie 
Jak tylko poczuje jakiś śluz od razu stwierdzam, ze to jakiś znak. A mam go sporo co miesiąc, tylko wcześniej nie zwracałam na niego uwagi.. Już niedługo ten czas, ze zacznę macac piersi czy przypadkiem nie bolą inaczej. Serio, można sfiksowac. Całe szczęście przestałam badać szyję macicy po tym jak się w lipcu czegoś nabawilam (dowiedziałam się wtedy, ze bardzo łatwo o infekcje w taki sposób - badalam się pod prysznicem, umyta.), poza tym i tak nie umiem interpretować zbytnio. O jak zobaczyłam kiedyś niebieskie żyłki na piersiach, to też myślałam, ze to znak, a się okazuje, ze mam je co miesiąc.