Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
haha mój chyba lepszy....kiedyś prosiłam zanim wyszedł do pracy, zeby kupił chleb i coś do chleba. Wraca wieczorem, patrze chleb jest i.....czteropak piwaMam męża geniusza, znalazłam dziś w pralce mokre pranie, mój kochany mąż zrobił wczoraj pranie (o którym mi nie powiedział) i je tak zostawił.

a mój A pół godziny po zupie jest już głodny 
mam jeszcze 10 tabletek duphastonu... czyli na 5 dni... NO COŚ ZROBIĘ NA PEWNO - TYLKO CO 

potem była wielka radość, natomiast moja kuzynka z każdym dzieckiem "wpadała " z pierwszym jak wpadła to była jeszcze panną i był płacz ,że ona nie gotowa jeszcze, z drugim po 2 latach był płacz bo miała cc i jak to będzie ,a jak jej coś się stanie ?! po kolejnych 2 latach znowu płacz bo może znowu jej coś grozi i tak każde jej II kończyły się płaczem ja się tak zastanawiam jak ja zareaguję teraz bo miałam kiedyś też II ,a potem @ przyszła i była załamka boję się ,że będę się bała cieszyć tym razem.
nieziemskiego najpierw spałam do 11 , a potem siedziałam w laptopie i siedzę do teraz