reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Ja już po pracy, zajadam się właśnie ruskimi pierogami (kupnymi) :-p
Byłam dzisiaj u koleżanki która ma w domu dwutygodniowego Stasia....jeny, aż mi się łezka zakręciła w oku

biedroneczko - GRATULUJE!! Super wieści! :-D
Ludzik witaj :tak:

Kurde przeczytałam na jedno okno i teraz ze sklerozy nie wiem co komu napisać :-(

co do cykli to będzie mój 2 cykl

reklama

Starających się: 54!!

Zaciążonych potwierdzonych: 28 !!!!

7x II

Majówki 2014
17x II

Czerwcowki 2014
paulinka88 II
mycha05 II
Abezela II
Asica II
biedroneczka II

Czekamy na potwierdzenie:

hania$ - termin @ 21.09
doska1 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
ysmena - termin @ 25.08
starduscik - termin @ 27.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09
Joaro - termin @ 1.10
benfica - termin @ 2.10

Październik 2013
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
/ 4 cykl starań
kontra - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
GosiaDr - termin @ 11.10
tamaguczi- termin @ 11.10

Ludzik - termin @ 12.10 / 12 cykl starań
ewka358 - termin @ 13.10
/7 cykl starań
emalia82 termin @ 13.10
/ 17 cykl starań
watpliwosci3 - termin @ 14.10
natkusia - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
basik - termin @ 15-16.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
Andzia15 - termin @ 17.10
maja35 - termin @ 17.10
Arcala - termin @ 17.10
tekla23 - termin @ 18.10
Mar-chew - termin @ 18.10
wanda_23 - termin @ 19.10
Kropka10 - termin 20.10

Piaska - termin @ 21.10
/ 26 cykl starań
susel - termin @ 23.10
agamemnon - termin @ 24.10
/ 2 cykl starań
Agaawa - termin @ 24.10
mychunia - 24-28.10
malusiolka –
2 cykl starań
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - termin @ 26.10
kobietka22 - termin @ 27.10
fox - termin @ 27.10
Ritta - termin @ 28.10
/ 1 cykl starań
kalisia - termin @ 30.10
Conti - termin @ 31.10
/ 23 cykl starań

Mikaaa -
1 cykl starań

Listopad
emkacafe - termin @ 1.11

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best, black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka

Ostatnia edycja:
mariaa – witamy, a te objawy to nie starzenie się ? :-) hi hi oczywiście żartuję ;-)

U mnie uwaga 26 cykl starań. Oczywiście nie mogę powiedzieć, że we wszystkie miesiące się tak samo staraliśmy, bo pierwszy rok był na luzie, a w drugim nawet przerwa była, ale od lipca dwa lata temu cały czas marzę o drugim dziecku. Ale zleciało …

Dziewczyny, ja na mojego M. tak bardzo nie mogę narzekać. Wady ma, jak każdy ale ogólnie jest ok :-) Gotuje, sprząta (ale bez przesady), dzieckiem się zajmuje, zakupy robi, prezenty i kwiaty przynosi, pociągam go nie mniej niż kiedyś. Czego więcej chcieć :-)

Co do staranek wie tylko siostra i chyba tak pozostanie. Mieliśmy trochę zawirowań życiowych i rodzinka zapewne nie przypuszcza, że myślimy o kolejnym. Fajnie byłoby ich zaskoczyć że będzie kolejny wnuk.

mariaa, gorgusia, witajcie :)

emalia, przykro mi Kochana <przytul> Zapalam świeczkę dla Twojej babci
[*], nich spoczywa w spokoju. Ciesze się, że wróciłaś do nas :)

centka
, no to udanego weekendu :D Dobrze, że chociaż frytki chce jeść :p A jak będziecie robić fytasy, to z chęcią do Was przyjadę, bo też lubię :-D

Conti, życzę Tobie abyś jak najszybciej zobaczyła swoje upragnione II kreseczki :* 23 cykl? A robiliście badania, czy wszystko w porządku?

Piaska, Tobie też życzę abyś jak najszybciej zobaczyła upragnione II kreseczki :* 26 cykl? Robiliście badania? Pytam, bo widzę, że Ty i Conti staracie się już około 2 lat.

Kochane, co macie dzisiaj na obiadek? Ja właśnie gotuje gulasz i do tego makaron świderki :D <mniam> :D

Ostatnia edycja:
malusiolka ja po bodajże 18 cyklach zrobiłam wszystkie hormony, które wyszły bardzo dobrze no i do tego teraz miałam cykl monitorowany z podaniem zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka (wcześniej 2 raz na USG przed @ wyszły mi niepęknięte pęcherzyki, stąd było i jest podejrzenie, że być może z tym jest problem), mój M. w tym miesiącu musi zrobić badania, bo cały czas to odwlekał, a ja jeszcze muszę zrobić posiewy bakteryjne, potem pewnie HSG

Obiad... :) jak mąż wróci to ugotuje, bo ja mam nakaz leżenia w łóżku i nie mogę iść do sklepu po produkty:) ja mam dbać o siebie, aby być szybciej zdrowa, bo to tylko utrudnia i badania i starania:) więc grzecznie słucham:tak::-)

reklama
Do góry