reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

reklama
aina dokladnie.Mam nadzieje ze nam wszystkim sie uda:tak: ja juz nie moge doczekac sie testowania a wszystko za sprawa samopoczucia ale jeszcze troche sie wstrzymam ;-)

Nikitka, zdrówka :* Spróbować staranek możecie, ale wiem, że przy dziecku chorym jest ciężko. To samo miałam z moimi dziewczynkami.

aina, dobrze trafiłaś :) Podaj datę @, a dopiszę Ciebie do naszej listy :)

Susel- wszystko będzie w porządku. Oby szybko zleciało do 5.12! Może wtedy na wizycie będzie już serduszko widoczne :-D:-D:-D

Aina, Ashlee- no teraz cała nadzieja jest w Was! Obyscie obie ujrzały dwie kreseczki. Zycze Wam tego z całego serca! :-D:-D:-D

U mnie 27 dc. Jakos tak podchodzę do tego bez emocji. W końcu to 15 cykl starań. Aaa, zapomniałam Wam wczoraj napisać, że miałam w czerwcu badanie HSG, ale na szczęście oba jajowody mega drożne :-)

Malusiolka- jak Ty się dzisiaj czujesz?????

Aschlee
a jak się czujesz? Masz jakieś objawy?
Ja wczoraj cały dzień okrutnie się czułam. Było mi niedobrze, ale czasem mam wrażenie,że sama to sobie wmawiam. :-(
Susel gratulacje! :-)

witam :tak:

odkąd wróciłam ze szpitala śpię do 9 niezależnie o której się położyłam dzień wcześniej :szok: teraz czekam z niecierpliwością na usg i na marzec :tak: wczoraj trochę za dużo widocznie porobiłam, bo zaś zaczęłam bardziej krwawić, ale z drugiej strony musi się kiedyś wyczyścić i skończyć krwawienie nie?

aina witaj :-)

życzę owocnego dnia :tak:

Aina ja staram sie nie nastawiac bo nie lubie rozczarowan.Czuje sie kiepsko bo ok kilku dni mam straszny bol piersi do tego stopnia ze spac w nocy nie moge przy kazdej zmianie boku sie budze,bardzo czesto sikam i ciagle jestem glodna,zjadlabym wszystko co by mi podeszlo pod reke.Mam nadzieje ze to nie objaw jakiejs choroby:no:
Moze za wczesnie zrobilas test? Niektore dziewczyny pisaly ze przed miesiaczka spodziewana test moze nie wyjsc

reklama
Do góry