• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Dobry wieczór!
I ja dołączam do staraczek, choć dopiero pierwszy cykl się staraliśmy. Zrobiłam test dwa dni przed @ i nie pokazało nic. Dziś zrobiłam dwa i na obu wyskoczyła druga kreska, tylko jak dla mnie to zbyt blada. W poprzedniej ciąży miałam mocną i grubą już w dzień @. Więc czekam. I zobaczę co z tego wyniknie.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :)

reklama
kurcze moze te testy wadliwe, bo czytam Was i mam to samo... wlasnie jestem po tescie i sie zalamalam wynik negatywny.... a @ brak, wszystkie mozliwe objawy ciazy mam, zaczynam sie niepokoic co mi w takim razie jest??? dzisiaj 18dni po "niby" zaplodnieniu, wiec test powinien juz pokzac dwie kreski, jesli bym byla w ciazy prawda????? siusiu co chwile robie, juz nie mam bolow w dole brzucha tylko czasem jak wstane za szybko czy cos zle podniose to ciagna mnie wiezadla macicy, piersi wrazliwe, mdlosci, zmeczenie.... uczucie pelnosci.... nie wiem o co chodzi :(

witaj mag :) my tez pierwszy cykl staran!

Hej:) kope czasu się nie odzywałam:P Mozną mnie przypisać na liste zafasolkowanych:P
Moje testy Zobacz załącznik 600995

missiiss1301-Kochana jakie te z Rosmana kupowałaś? Moje te co masz na zdjęciu pierwsze dwa są Pink Experess 3 to bobotest a 4 to zwykły płytkowy pink:)

Polecam ci kup bobo test:P u mnie popatrz ile czasu bladziochy... jeszcze przed tymi testami w poniedziałek bobo test mi pokazał bladzioszka...

Katka - wiedziałam :-):-):-) gratulejszyn!!! rośnij zdrowo!!!

Pati - ja mam testy z allegro i nawet owu wychodziło blado, co do objawów to głównie nasza głowa, te co zachodzą na ogół nie mają żadnych :tak:

Meg- to ty nie staraczka a zaciążona - ja nigdy nie miałam bladziocha :zawstydzona/y: albo negatyw albo II kreski (suwaczek poniżej)

PIASKA,LEEMONCIA, LUDZIK!!!! odezwijcie się!!!

Starających się:23V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr,ookatkaoo1993, Mississ
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - @ 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12

leemoncia - @ 27.12 3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula1988

Ostatnia edycja:
ookatkaoo1993, gratuluję!!!!!!!!!!

Ja wczoraj robiłam ten test z allegro dołączony do testów owo, wiecie czy one są wiarygodne? @ nie ma nadal, objawów ciąży tez nie ma żadnych. Mam tylko takie dziwne uczucie w dole brzucha, zaraz nad spojeniem, wczoraj czułam takie ciągnięcie a dzisiaj też cos tam czuję, ale nawet nie wiem jak to opisać :)

znaczy jakos nie wierze, ze test byl zly, widocznie sie nie udalo :( chociaz objawy takie jak w poprzednich ciazach, ale moze faktycznie sama je wywoluje.... no nic czekam na @ i probuje dalej.

znaczy jakos nie wierze, ze test byl zly, widocznie sie nie udalo :( chociaz objawy takie jak w poprzednich ciazach, ale moze faktycznie sama je wywoluje.... no nic czekam na @ i probuje dalej.

Pati nikt nie powiedział że test zły, ja sobie owulacje wyliczyłam w 14 dniu cyklu a miałam w 26 i chyba z 15 miałam negatywnych :P miałam na myśli że Amil później wykrywa ciąże niż te co ci napisałam.

Iwo
to ja jestem w zaciazonych i poczekalni ? Bo juz zglupialam... Niepelny nick w zaciazonych i normalny w poczekalni....

malus
jak z Toba kochana moja? Mam nadzieje ze przeszlo i fasolka sie mocno trzyma!&&&&&& jestem z Toba!

:-( Zaczelam plamic :-( Mam znow temperature i mam juz dosc :zawstydzona/y: Mam podly nastroj, wiedzialam ze fasolka sie nie utrzyma, a na pewno jest/byla....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry