reklama

Staraczki 2013

Starających się:23V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - @ 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12

leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Kalisia - @ 23.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula1988

Ostatnia edycja:
reklama
Man nadzieje że nic nie pomyliłam w tej liście :happy2:jak bede miała chwilę to posprawdzam czy któraś z dziewczyn się nie odzywała wcześcniej

Wątpliwości
- kiedy kolejna @?

Agniecha - &&&&& a wiesz kiedy owu była? bo moze jeszcze jest nadzieja

Hej
ja juz w domciu, tempki dzisiaj nie mierzylam, jutro mam miec @ , luteine odlozylam wczoraj, zobaczymy czy bedzie ok czy jednak fasolinka nie bedzie chciala zostac... W sumie to sie nie nastawiam za bardzo, bladziochy same... Jutro kupie testa i zrobie w sb jak @ nie przylezie... Od wczoraj mi niedobrze dzisiaj tez. Nawet za duzo nie zjadlam. Ale brzucho nie boli jak narazie... Wiec prosze mocno o kciuki zeby krecha sie pojawila ciemnaaaa !! mam temperature 37,5 w ciagu dnia, niby jestem przeziebiona ale oprocz bolu glowy i zlego samopoczucia nic mi nie jest. Gardlo mnie nie boli, kataru nie mam... Zaczyna mnie to przerazac ze cos nie tak jest....

watpliwosci
gratulacje ogromne!:-) Data slubu mniej wiecej ustalona? Sama bym chciala znow wesele ;-)

Dziewczyny jak po świetach?jutro do pracy idziecie? Bo ja tak... Niestety... Wieczorkiem wkleje wam testy z komorki moze na moim necie domowym sie uda to same ocenicie.

Mychunia - ja też do 2 się urlopuje :) trzeba za skalpel się wziąść bo już się grubo czuje :(

Mississ - &&&&&& ja mam 37,1 i już 3 raz ból w pachwinie. Dziś podejrzewałam wyrostek, dlatego temp mierzylam...

Przepraszam ze siie nie odzywam ale jestem w polsce . @ przyszla ..
Wczoraj po wigilii moj juz narzeczony sie oswiadczyl :)!!! Jestem przeszczesliwa!!!
Wesolych swiat i zeby w 2014 duuuzo bocianow przylatywalo ;-) buziaki :*

gratulacje!!!!!!!!!!!!!:tak: kiedy ślub?

Man nadzieje że nic nie pomyliłam w tej liście :happy2:jak bede miała chwilę to posprawdzam czy któraś z dziewczyn się nie odzywała wcześcniej

Wątpliwości
- kiedy kolejna @?

Agniecha - &&&&& a wiesz kiedy owu była? bo moze jeszcze jest nadzieja

no właśnie wydaje mi się że owu w tym m-cu wcale nie było :(

reklama
watpliwosci, gratuluję :*

Dziewczynki, trzymajcie Kochane za mnie kciuki &&&&&& O 15-tej mój M kończy pracę i jedziemy do lekarza, bo ze mną jest źle. Krwawię i wczoraj nawet skrzepiki miałam ;/ Mam nadzieje, że nic złego nie będzie. Nawet dzięki Natkusi zaczęłam zamiast 2 razy 2 luteiny brać biorę 3 razy 3 i na razie jest lepiej. Ale martwię się, że jednak poroniłam ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry