reklama

Staraczki 2013

iwo, wykończona jestem. Poszłam spać o 00:30 i do tego zaraz mała dostała gorączki i tak przez całą noc + znowu narobiłam się ;/ Ale na szczęście nie mam plamień muszę przystopować ;/

reklama
Missiiss1301 gratuluje fasolki, ale sobie prezent na Święta zrobiłaś:-) Te teściowe ehh nie przejmuj sie, inaczej się nie da.
A ja dzisiaj się obudzić nie mogę;) A u nas za oknem bardziej wiosna niż zima :D niby w górach jesteśmy a śniegu ni ma.
Do zobaczenia po Świętach dziewczyny:-)

Dzieki dziewczyny :-) ciesze sie ale i bardzo ale to bardzo sie boje co z praca wlasnie :-\ dlatego moja radosc jest tska troche przytlumiona tym martwieniem sie nerwami i moja choroba... mam nadzieje ze jutro juz ladnie sciemnieje bo dzisiaj i wcxoraj robilam dwa testy rozne o czulosfi 25 jutro juz bedzie 12 dpo wiec powinna grubsza wyjsc. A moze przetrzymam do czwartku :-P watpie ale sie postaram :-) martwie sie tylko zeby ta choroba paracetamol pierwszy ibuprom leki na gardlo i wit c nie zaszkodzily fasolince :-(

Wesolych swiąt wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
Miss, będzie dobrze :* Trzymam &&&&& :* Kochana, ogromne gratulację :* Nie przejmuj się teściową <przytul>

Dzisiaj trochę wysiłku (nie za dużo, ale jakiś był) i znowu plamienie było ;/ Powiedzieliśmy o ciąży siostrze M i dla jej męża, a od razu od niej pytanie "Nieplanowane?", a jej mąż "O!". A mój M odpowiedział "MY wszystko planujemy", aż się im głupio zrobiło, bo odwrócili głowy. A i jak się dowiedzieli, że ciąża zagrożona, to jakim cudem może być w takim krótkim czasie ;) Głupich ludzi się nie sieje, sami się rodzą.

Miss, zapraszam do działu Ciąża Ze Staraczek 2013 :) - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Dziewczynki życzę wam wszystkim niezapomnianych świąt, duzo radości i miłości!!!!!

Malusiolka- rzeczywiście niezła reakcja, a oni mają dzieci?
ps. Oookatkaooo jest w ciąży? Szkoda że sama nie powiedziała....

Mississ- czy można juz oficjalnie gratulowac? :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co zaczynam sie niepokoic. Od 3 dni wychodza mi same bladziochy. Widoczne na zdjeciach bez problemu. Maz wszystkie widzi... ale czy juz nie powinny sciemniec ? :-( DZISIAJ 12dpo

Prosze o kciuki mocne bardzo!

dzień dobry, witam się 3 kg cięższa :) Jak Wam święta mijają?

missiiss1301, może jeszcze jest za wcześnie, a na betę się wybierasz? Bedzie dobrze.....&&&&&

Maluś, plamienia ustąpiły? Ty masz teraz odpoczywać, olej wszelką robotę!!!!!

u mnie dzisiaj dzień @, dół brzucha już boli, w tym @ nadziej żadnych nie mam a więc czekam.....

miłego dnia

Agniecha
dzieki za &&&&. Wlasnie problem w tym ze nie mam jak zrobic bety, popierwsze swieta sa, a w piatek ide do pracy pociag do wro mam na 6:50 wiec i nie bede miala jak laboratorium odwiedzic. Jak sie uda to gdzies obcykam we wro po drodze do pracy i skocze. Ehhh oby to nie byla chwilowa tylko fasolka :-(
Mam troche podly nastroj, tesciowa mnie wnerwia... Na swieta to juz nie przyjade tutaj no way! Never!

malus
a ty po dupce nie chcesz czasem dostac? Mialas lezec i pachniec a ty co?:no: Nununu!;-)Oszczedzaj sie kochana prosze!

reklama
hej dziewczyny :-)

missis ja przez 2 tyg bladziochy miałam, a w ciąży byłam, więc główka do góry :-)'

Malus rzeczywiście po pupie powinnaś dostać. Jak masz ciążę zagrożoną to powinnaś tylko leżeć i NIC nie robić!

ja dziś leżę i zdycham, ale zarazem upragniona (pierwszy raz chyba) @ w końcu przyszła :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry