• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

hej dziewczyny :-D

missis oby to było to :-)

Maluś dzięki, że pytasz. Siostra wyszła wczoraj do domu, ale musi leżeć. A mnie dalej wszystko boli okresowo, a @ nie ma :baffled:

Życzę wszystkim spokojnych, radosnych, nienerwowych Świąt w gronie najbliższych :-)

reklama
Dziewczyny, trzymajcie za mnie &&&&& Dzisiaj około 19-tej jadę na wizytę do lekarza, bo dostałam śluzu beżowego i czasami trochę ciemnej krwi jest. Lekarz powiedział, że nie powinnam mieć śluzu tak zabarwionego i kazał przyjechać. Powiedział, że będzie trzeba leczyć lekami. Mam nadzieje, że pomoże. A poza tym poprzednia ciąża też była taka ;/ Powiedziałam mu, że wczoraj tyle robiłam i dzisiaj od rana, a on kazał mi zostawić to wszystko i odpoczywać. Jeżeli nie chce stracić dziecka mam nie robić praktycznie nic.

Dziewczyny, trzymajcie za mnie &&&&& Dzisiaj około 19-tej jadę na wizytę do lekarza, bo dostałam śluzu beżowego i czasami trochę ciemnej krwi jest. Lekarz powiedział, że nie powinnam mieć śluzu tak zabarwionego i kazał przyjechać. Powiedział, że będzie trzeba leczyć lekami. Mam nadzieje, że pomoże. A poza tym poprzednia ciąża też była taka ;/ Powiedziałam mu, że wczoraj tyle robiłam i dzisiaj od rana, a on kazał mi zostawić to wszystko i odpoczywać. Jeżeli nie chce stracić dziecka mam nie robić praktycznie nic.

Malusiolka - ja miałam identycznie na tym etapie beżowe upławy , czytałaś co pisze pod suwaczkiem?Mój gin mówił ,że tak się zdarza bo to okolice @ ,która nie nadeszła wszystko co tam zostało po poprzedniej @ schodzi więc uszy do góry i oczywiście trzymam kciuki , kładź się kochana wygodnie i olej to co miałaś zrobić dzidzia ważniejsza dobrze lekarz radzi ja też leżałam cały weekend jak miałam taki śluz , na 3 dzień już go nie było ,a na usg było wszystko dobrze myślę ,że u Ciebie też tak będzie ;) dostaniesz luteinę albo duphaston pewnie , ja dostałam luteinę no chyba ,że już coś bierzesz takiego?

Malusiolka - &&&&&&& będzie dobrze!!

Mississ - pokaż ten tescik :) robisz jutro powtórkę?

Natkusia - niby mogłabym robić w piątek 11dpo ale nie wiem czy się odważe. Niby endo mam za małe ale Iskierka nadziei gdzieś się tli...

Kobietka, nic nie biorę i lekarz właśnie powiedział, że coś mi przepisze, bo nie powinnam mieć plamić. Kochana, ale ja miałam dodatkowo krew ;/ W drugiej ciąży miałam luteinę i pewnie tu też dostane. Dam znać później po wizycie. Papa :*

Hej dziewczyny

Mississ sprobuj wstawic jeszcxe raz fote:-)

Malus odpoczywaj ladnie:-) napewno wszystko ok moze jest tak jak pisze Kobietka ! Czekamy na wiesci...

Dziewczyny rzadko sie odzywam ale trzymie kciuki za kazda z Was-)
Mam nadzieje ze do konca roku przybedzie tych II magicznych kreseczek:-)

Malus
Kciuki mocno trzymsm!!! Ja w kazdej ciazy mialam plamienia ale duphaston albo lutka dopohwowa pomagaly. M sie robily krwiaczki na macicy co ciaze. Wiec jestem prawie pewna ze teraz tez tak bedzie. Odpoczywaj i nie przesilaj sie!

Natkusia
Lepiej jeszcz nie ;-) ro jutra poczekajmy :-)

Iwo
Kude wlasnie nie moge cos bo z tel pisze i mi sie nie chce dodac :-(

Zarraz moze cos wykombinuje moze innym telefonem albo tabletem

reklama
Dziewczyny, dostałam luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo. Lekarz kazał mi się oszczędzać, bo jak dalej tak będzie mogę stracić fasolkę ;/ Mam nic nie robić tylko patrzeć na choinkę i do mojego M powiedział, że ma mnie przywiązać do grzejnika. Mam wolniej chodzić i często odpoczywać, bo nie będzie dobrze. Niby luteina ma pomóc, ale powiedział, że mogę poronić, bo nie jest dobrze. Odpoczynek i tabletki ma mi pomóc. Pęcherzyk rośnie, ale serduszka jeszcze nie widać. Na 4 stycznia jestem umówiona na kolejną wizytę i powiedział, że serduszko powinno już być :) W ciąże zaszłam miesiąc po ostatniej @ czyli 24.11, ale za to powiedział, że ciąża rozwija się prawidłowo i betka poszła 10-cio krotnie do góry tak jak powinno być. Będę się oszczędzać, to będzie dobrze :) Tylko teściowa znowu mi szykuje robotę ;/ Niech spieprza ;/ Ja się narobiłam przez dwa dni i to bardzo dużo. Ale nie widza tego, bo teściowa prawie nic nie ma zrobionego ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry