reklama

Staraczki 2013

Witaj,

Ostatnio nie miałam czasu nawet na bb zajrzeć, tyle zajęć miałam przed wyjazdem na Święta. My już od wczoraj u teściów. Przygotowania przedświąteczne w pełni.
Wesołych Świąt dla wszystkich dziewczyn spełnienia najskrytszych marzeń głównie tych dot.baby:-)
Maluś gratuluje bety:-)dbaj o siebie i fasolkę:-)
Mississ trzymam kciuki by to była ciąża i zdrowiej:-)

Doska zdrówka życzę:-)

Karola1986-21 dzięki za fluidy:-) spokojnej ciąży:-)

Melena100 trzymam kciuki byście w 2014 mogli się znowu starać i by sie udało:-)

reklama
Mississ - kciuki trzymam :) mnie dziś zarwało tak aż się schyliłam ale to jednorazowa akcja...

Brr- tobie też Wszystkiego najlepszego w te święta!!

Malus - spytałam bo coś mi się kojarzyło, że o tym pisałaś.
Twoja beta rośnie błyskawicznie czy aby na pewno to jedna fasolka?

Ostatnia edycja:
iwo, hehe raczej jedna :P Ostatnią betę miałam w sobotę :> Najważniejsze, żeby zdrowe :) A wszystkiego dowiem się w sobotę. Na razie Święta mam spokojne :) Dobra uciekam robić jedzenie papa :*

Hej poniedzialkowo

Ja jak narazie temperatury nie mam. Ale kaszel mnie wzial bbrr . Mlody tez kaszle . Nawet mleka nie wypil rano wiec pewnie wszyscy fhorzy do domu wrocimy od tesciowej. Ale wczoraj bylismy u meza kuzynostwa na wsi i bylo super:-) mlody krowki ogladal i bawil sie z chlopakami :-D

Zrobilam test i..... w sumie cos tam bladego bardzo widze ale maz nie widzi. Z racji tego ze juz dwa razy nawet mocniejsze bladziochy byly a wtedy nie bylam w ciazy to go traktuje jak negatywa. Poczekamy do jutro.srody i zobaczymy. Milego dzionka!

Mississ - piszą że nawet 14 dpo może wyjść dopiero blada kreska. Jeśli miałaś już podobne akcje to tym bardziej bym tak wcześnie nie testowała.
Mnie nigdy test nie oszukał i jak wychodzi negatywnie to tak jest.

Hejka :-)

MISIS mój mąż jak robiłam testy a byłam w ciąży to też nigdy nie widział tej II kreski ;-) &&&&&&&&&& aby to było to!

IWO kiedy robisz test? &&&&&&&&&& mocno za Ciebie! :*

WANDZIA przykro mi, że taka wizyta u lekarza.. <tulę> mam nadzieję że 2014 będzie lepszy :*

Przepraszam, że nie bywam tutaj ale jakoś tylu wątków nie ogarniam ;-) ale przez cały czas śledzę Wasze losy i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& :*

U mnie ok, tydzień temu byłam u lekarza.. widziałam Maluszka i serduszko :-) a wczoraj zaczęłam 10tc więc czas leci :tak: czuje się różnie bo mam mdłości, bóle podbrzusza więc ogólnie muszę się oszczędzać.. przy Michaśku miałam bardzo kiepską ciążę i teraz niestety też taka się zapowiada.

Kochane jakbym już nie wpadła to Zdrowych i Wesołych Świąt spędzonych w spokojnej i miłej atmosferze :*

Missis- Gratuluje, oby to było TO :tak::tak::tak:

Malusiolka- piękna beta, to Ci psotnik malutki tam siedzi :-D:-D:-D

Dziewczynki zdrowych, wesołych Świąt, dużo spokoju i ciepła! Dla starających się życzę dużo cierpliwości, wytrwałości i ujrzenia szybciutko dwóch kreseczek. Dla zaciążonych spokojnej, nudnej ciąży i bezproblemowego porodu. A dla mamusiek życzę oby każdego dnia starały się być coraz lepsze dla swoich pociech i bezgranicznie je kochały :)

reklama
Miss, trzymam &&&&& aby się udało :* I zdrówka dla Was :*

mychunia, jak się czujesz? A jak Twoja siostra?

Ja już sił nie mam. Wczoraj do późna gotowanie i poszłam spać po 24-tej, rano wstałam i zdążyłam już upiec dwa ciasta i jak Roksanka pójdzie spać idę roladę z piersi kurczaka piec. Jestem tak zmęczona, że odechciewa mi się tych świąt i nie wiem, czy dam rade jutro usiedzieć przy stole ;/

Chciałam Życzyć Was Zdrowych i Pogodnych Świąt :* Nie wiem czy dam radę jutro tak siedzieć na forum, może na chwilkę wejdę.

Starających się:23
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12

Grudzień

Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
iwo - @ 2.01
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula198815

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry