reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Witam się dziś pierwsza!

Lisica - fajna się wydaje Twoja praca. I możesz w domu pracować.
Jak tam dziś się czujesz?

Butterfly, Grubson, Kasia - jak samopoczucie?

U mnie trochę lepiej z gardłem, tylko katar się przypałętał. Ale to chyba oznacza, że mi przechodzi. Przynajmniej nadrobię książkowe zaległości...

Miłego dnia kobietki!

reklama
Jussastar, to dobrze, ze powoli przechodzi :) No u mie jak zwykle brzuch, sama juz nie wiem czy jelita czy macica a do tego jakos tak sie slabo czuje, glowa boli, miesnie.. Eh moj maz jest chory, mam nadzieje, ze mnie nie zarazil...

Ale sie ubawilam, powiedzialam kilku osobom o ciazy a wie juz caly moj rok i jeszcze caly rok wyzej, mowia o mnie osoby, ktorych na oczy nie widzialam xD To jest sława! :D Naprawde ludzie to tacy straszni plotkarze, ze to sie w glowie nie miesci!

Grubson - takie wieści bardzo szybko się rozchodzą. Ostatnio mąż zadzwonił do znajomego z czasów studiów a on już wiedział, że jestem w ciąży, ale nie powiedział skąd. Jedyny wspólny znajomy, który o tym wiedział akurat mu tego nie powiedział :P Ale ja szybko powiedziałam wszystkim - ze dwa tygodnie po tym jak się sama dowiedziałam.

Hej Kochane:*
Jussastar Dużo zdrówka Kochana:* Co do makaronu w sałatce to jak najbardziej może byś inny, ja lubię ryżowy bo jest bardzo drobny i fajnie to wygląda w sałatce;)
Grubson mam nadzieję, że mąż Cię jednak nie zarazi... Jedz dużo czosnku, cebuli i miodu:D No fakt faktem, ale info o ciąży zawsze szybko się roznosi:D Ale w końcu to dobra wiadomość, a dobrymi wiadomościami trzeba się dzielić:D

A u nas dziś kolejny piękny dzień i bardzo ciepły... a ja z córką w domu:( Młoda na antybiotyku, ale już go kończy... Czy myślicie, ze mogę jutro z nią wyjść na dwór??? Ma być 26 stopni!!! Mała strasznie chce iść na dwór... ja też już wariuję w domu... Jak śpi, wychodzę trochę na podwórko żeby odetchnąć świeżym powietrzem...

Niemartwsie, Dominika, Lisica, Kasia co u Was kochane???

Hej,ja mam problem dzisiaj z kompem,zaatakował wirus i jedynie komórka została. Mąż walczy,dobrze mieć informatyka w domu;-)

Dzisiaj byłam na zakupach z małą, musiałam jej czapkę kupić lekka,byłyśmy tez w smyku...chciała wszystko dzidzia kupić hehe. Oglądałam wózki kurcze co wybrać tyle tego jest..

Butterfly - u mnie pogoda taka jak u Ciebie :) I też w domu siedziałam, chociaż na chwilkę wyszłam się przewietrzyć. Jak mała czuje się dobrze to możesz wyjść, zwłaszcza, ze tak ciepło!

Kasia -ja jeszcze na nic nie patrzyłam. Ale już się doczekać nie mogę.

Witam,dzieki za wywolywanie;)

U mnie w porzadku,synek zdrowy-wychodze z nim na dwor,na lawke siadam a Maly sie bawi z rowiesniczka swoja;)
Samochod w naprawie,remont sie przedluza,synus przynosi mi cukierki i mowi mamo to dla ciebie i dzidzi;)
U mnie non stop mdlosci i wymioty,zapachy przeszkadzaja,wazne ze dzidzius rosnie;)
Staram sie jak najwiecej lezec;)

Wiecie co z Ashlee,nie odzywa sie,cos sie stalo??

Wzielam sie za czytanie Waszych wczesniejszych postow,ale narobilyscie mi smaka na truskawki:P wyjelam i zalalam wrzatkiem zeby szybciej sie rozmrozily ,chyba dodam do nich jagody;)

Lisico,u mnie wymioty sa od rana do poznej nocy,takze wiem ze jest to meczace:) Jak Ci idzie otwieranie lodowki?Dla mnie to nie lada wyczyn:P

Mam chec na salatke z kurczaka,kukurydzy,ananasa i ryzu:P

Odrzuca mnie od wszystkiego,boje sie jesc zeby na "haftowac",mdli mnie non stop..
Stad moje pytanie: Grubson,Buterfly,Motylkowa,Jusastar do ktorego tygodnia towarzyszyly Wam mdlosci i wymioty?

Za 2 tyg.ide do nowej gin,mama nie jedzie do sanatorium,samochod sie zepsul,za tydzien mam wizyte u endo.

reklama
Dominika- fajnie ze sie odezwalas! U mnie nie bylo wcale wymiotow a mdlosci to ze dwa razy tylko mnie mocniej zamdlilo, wiec jestem tu jakims wyjatkiem:p
Fajny ten Twoj synek:) dba o mamusie:)

Milej soboty dziewczyny!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry