niemartwsie
Fanka BB :)
Witam po dłuższej przerwie
Robiliśmy w mieszkaniu malowanie i mały remont. Teraz nareszcie mogę patrzeć na nasz salon
Niedługo zabierzemy się też za sypialnię i pokój Synka.
Dominika, ogromne gratulacje! Oj, jak mi się marzą bliźniaki!
Byłam na wizycie w piątek i maluszek ma się dobrze. Kosmówka już jest wyżej, krwiak zniknął, od listopada wracam do pracy
Bardzo się cieszę. 03.11. mam usg genetyczne, strasznie się tym stresuję. Znalazłam usg mojego synka z tego samego okresu ciąży, w którym teraz jestem i dzidziusie wyglądają identycznie
cudnie to wygląda.
Widzę, że na forum same wysokie dziewczyny
Ja mam 174 cm i moja stała waga to 54 kg, teraz ważę 56,6. W pierwszej ciąży przytyłam 13 kg i bardzo bym chciała tym razem ważyć tyle samo.
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie kształt brzucha, upodobania kulinarne i stan cery mogą nam przepowiedzieć płeć
U mnie by się zgadzało, bo przy synku miałam spiczasty brzuch, ładną cerę i odrzuciło mnie od słodyczy (pokochałam pomarańcze i ogórki kiszone). No i wychodziłoby na to, że teraz też będzie chłopak, bo wszystko się powtarza. Jedyne słodkie, na które mam wieeelką ochotę to dżem z jadalnych kasztanów! Mogę łyżeczką wyjadać ze słoika, szkoda tylko, że jest dość drogi.
Polecam szkołę rodzenia
Co prawda gadanie o oddechach, masowaniu dołu pleców i inne rady dotyczące uśmierzania bólu podczas porodu mogłam, jak to się brzydko mówi - o dupę rozbić, za to temat przewijania i kąpieli dzidzi jest bardzo przydatny 
Dominika, ogromne gratulacje! Oj, jak mi się marzą bliźniaki!
Byłam na wizycie w piątek i maluszek ma się dobrze. Kosmówka już jest wyżej, krwiak zniknął, od listopada wracam do pracy
Widzę, że na forum same wysokie dziewczyny
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie kształt brzucha, upodobania kulinarne i stan cery mogą nam przepowiedzieć płeć
Polecam szkołę rodzenia
bo u nas leje od rana ... szaro buro zimno!! pozdrawiam ze śląska;-)