Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny :-) dawno mnie nie bylo i dzieki Domi za wielokrotne wywolanie widzialam ze butterfly tez byla ciekawa co u mnie a wiec od początku. .stwierdzilam ze napisze jak bedzie okej bylam w szpitalu bo trafilam tam z krwawieniem niewiadomego pochodzenia..wystraszylam sie jak cholera.przyjeli mnie na oddzial, przelezalam tam 4 dni, ile sie strachu najadlam to moje bo mnie tam nastraszyli....ale wczoraj bylam na wizycie u mojej lekarki i byl zarodek i serduszko wg om to 6t6d a wg usg 6t3d wiec okej.lekarka znalazla przyczyne krwawienia gdzies przy ujsciu czy cos i mowila ze z biegiem czasu bedzie kk jak dzidzia zajmie cala powierzchnie w kazdym razie mam sie oszczędzać eh.. podcztytywalam was w wolnych chwilach grubson co u ciebie bo wiem ze ty tez w szpitalu
Tak Domi dostalam ale nie wchodzi mi przez tel wiec nie mam jak tam do Was zajrzec :-( moze jak w przyszlym tyg bedze miala juz neta w kompie to mi sie uda ;-)