reklama

Staraczki 2014 :)

Ja ide prywatnie pomimo że sąludzie zajmuje to ja wiem 10 minut.

Moje dziecię dziś już wiele zdrowsze :) Za to M., ma gorączkę.

A teraz siędzę sobie sama - bo oni już śpią. :(

Nie jestem wpisana w żadną listę. :( Miesiączkę mam dostac 24.01
Więc jeszcze 6 dni i robię teścik :D Ale pewno tylko się nakręcam.
Pamiętam tylko że w ciąży miałam okropny śluz. Cały czas- całą ciąże chodziłam w nakładce bo cały czas coś leciało.
I teraz się też zaczyna- a nie miałam tak w zeszłym cyklu. Dosłownie majtki można zmieniac co 2 godziny.
Czy wy też tak miałyscie?

reklama
Asik, witaj :) ja też tak mam jak Ty. Jestem tu już długo ale troche się wstydziłam napisać. Może się rozkręcę bo fajnie tu u Was taka rodzinna atmosfera:-), a nie mam z kim za bardzo pogadać o starankach.

Agniecha wiem co czujesz z tymi testami :( mam to samo, wczoraj nie było nawet śladu kreseczki dziś taki, że musiałam wzrok wysilić, a teoretycznie w sobote ma owu więc troche jestem zmartwiona.

Ja bym chciała aby był Krystianek i Hania :)

To nie wiem co mam Ci doradzić, wiesz u mnie jest troszkę inna sytuacja ale z powodu swojego problemu zarejestrowałam się na wtorek do lekarza bo to co mi dolega też uważam że jest nie normalne . Straciłam swoją kruszynkę 12.11 i 8.12 dostałam okres, trwał dość długo bo aż 10 dni, ale pomyślałam że po zabiegu łyżeczkowania to pewnie normalne jest, teraz dostałam drugą @ - 8.01 i dopiero dzisiaj w sumie teraz zauważyłam że mam czystą wkładkę bo rano też miałam brunatne plamienia, co mnie też dziwi że druga @ trwa aż 8 dni , chyba powinno mi się to już uregulować, martwię się dlatego Tobie radzę to samo idz do lekarza bo sama mam podobny problem i niewiem co to może być

Karolinka - faktycznie bardzo długo trwa u Ciebie ten okres- u mnie po łyżeczkowaniu trwał 3-4 dni, a teraz gdy odstawiłam tabsy mój pierwszy okres trwał aż 3 dni- skontroluj sobie to kochana :) może taka Twoja natura.

Monari u mnie przed zajściem w ciążę okres trwał tylko 5 dni , 2 dni skąpego krwawienia a potem mogłam tylko wkładki nosić a teraz zużyłam podpasek chyba z 3 opakowania plus jedne wkładki i się zastanawiałam już na samym początku jak @ dostałam jak w zegarku 8.01 i zaczęło się od 2 dniowego plamienia..Wiesz niepokoję się jedynie o to czy ten doktorek który mi to robił czegoś nie uszkodził..

reklama
mychunia, przykro mi Kochana :* Zobaczą co stracili <przytul> A poza tym ciociu gratulację dla Ciebie i dla Twojej siostry ;) Ciężki poród miała? Cisze się, że jednak staracie się o maluszka :)

Dominika, trzymam kciuki &&&&&& i ściskam mocno pośladki za jutrzejszy egzamin :* Wiem, jaki stres przechodzisz.

Cyntia, ciężko będzie. Zależy co w nim zalałaś. Tylko szkoda, że płacisz jeszcze, a taki pech się stał;/ Zalanie nie obejmuje gwarancji. Ja mam już laptopa spłaconego, ale za to gwarancję mam do maja. Ale i tak muszę dać do sprawdzenia, bo nowy laptop mam od maja i jeszcze roku nie ma, a WiFi nie chce działać ;/ I zrób jak MotylkowaOna napisała, ale broń boże nie dawaj na grzejnik :P Znam osoby, które tak robiły i bateria do wywalenia była.

MotylkowaOna, ale jeżeli baterie wyciągnie, da do prądu i nadal laptop nie włączy się, to raczej nie wina baterii.

mychunia, śpij dobrze :*

Gochson, możesz być w ciąży więc lepiej idź na betę. Ja krwawienie miałam przy pierwszej i drugiej ciąży i myślałam, że to @, a przy kolejnej @ (jej braku) wyszło, że jestem między 5/6 tygodniem ciąży. Jak beta wyjdzie idź do lekarza, bo krwawienie nie jest dobre w ciąży i żeby skrzepów nie było. &&&&&&& trzymam daj znać co i jak :*

Karola, prośba. Staraj się edytować swoją wypowiedź, bo trochę denerwujące jest to, że 2/3 wypowiedzi poklei są Twoje. A powiedz mi kiedy lekarz po łyżeczkowaniu pozwolił Wam się Kochać? Ja się dowiem w sobotę czy się oczyściłam, czy nie. Nie chce łyżeczkowania, bo pewnie znowu 3/4 tygodnie celibatu. Ile można wytrzymać?;/

MotylkowaOna, szybko robisz jedzenie :P Ja zaraz idę do męża na dół, bo przyjedzie z pracy i muszę podgrzać mu obiadek :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry