Jak bardzo nieszczęśliwym trzeba być człowiekiem, żeby uważać, że ktoś przychodzi na forum tylko po to, by wysmiewać się z czyichś problemów i porażek. Jak wielką paranoję trzeba mieć, zeby podejrzewac innych o klamstwo natychmiast, gdy ich zachowanie odbiega od czyjegoś punktu widzenia, jaka wielką ciasnotę umyslu trzeba mieć by przez chwilę nie zastanowic się: ok, ktoś zrobił inaczej niż ja - nie muszę czyichś wyborów oceniać i od razu komentować, negować. "Bedziesz brala wiesiolka - o, nieeee! Ja to umierałam z bolu, a ty juz drugi cykl se planujesz, no normalnie głupia jesteś, nie myślisz, masz 15 lat, kłamiesz!!! Jesteś normalnie mamą Madzi. Jesteś nieodpowiedzialna - bo będziesz pić wiesiołka - helołłłł - zgloście to do prokuratury. Niech mnie zamkną i najlpiej podwiążą jajowody, żeby taka bezmyślna osoba nigdy w życiu nie miała dzieci, no bo jak to tak - wiesiolka - no ej, chiwla, no jak wiesiolka mozna brac!!! tragedia.
Cynthia - napisałam Ci prywatną wiadomość, pytam o te plamienia. Odpowiedz mi, proszę, jeśli nie uważasz oczywiście, że kłamię.