reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula dzięki :-)masz racje musi w końcu zaświeć i dla nas.
Maluś tak dokładnie nie rozmawialiśmy jeszcze o adopcji. Na tą chwile ja chciałabym jak najmniejsze, wiem że na takie najdłużej się czeka.

Rozpoczęłam dziś szukanie pracy i kilka ciekawych ofert jest. Wieczorem mąż mi pomoże napisać cv-ki.
Pisałyście dziewczyny o niedzielnym leniu i bieganiu w piżamach. My z moim M pospaliśmy dziś do 10 :szok: jak dla mnie to na prawdę długo. Trochę pobuszowalismy po necie a następnie ja poćwiczyłam z Chodakowską, a mąż poszedł biegać i tym sposobem śniadanie jedliśmy o 14:30 :szok:

Anulka ja bym z chęcią się przyłączyła do picia ale muszę trochę przystopować. Wczoraj sama wypiłam całe wino, w środę i piątek tez raczyłam się winem.

Mychunia - mnie by korcilo bo jakieś objawy cię dopadły :) kiedy owu miałaś?

Ewelina - oby ostatni był szczęśliwy!!!

Anula - smaka na pizze mi zrobiłaś :)

Brr - myśle że zwierzak to fajne rozwiązanie przynajmniej by teraz skupić się na czymś. To co w końcu będzie?

Iwo dziękuję ;-) może Mąż wykracze :p jak z córcia?

Dziewczyny ja dopiero po obiedzie ; p ale jak o 13 jedliśmy śniadanie to wcześniej bym nie przelknela :-). Teraz lezymy by sadelko sie zwiazalo hihi a potem na kawe do rodziców i znów kalorie :)

Dziewczyny, było przytulanko bez zabezpieczenia jakiegoś dnia i M nawet nie jest pewien czy coś poleciało w środku. Nie może mnie zapewnić, że nic nie poszło. Dlatego zastanawiam się, czy przypadkiem coś jest. Ale na pewno jakby ciąża była, to byłabym szczęśliwa i za razem zła na siebie, że nie dopilnowałam. M powiedział, że nawet jakbym była w ciąży wyjeżdżamy do Anglii (cały czas myślimy o wyjeździe).

Anulka, o dziewczynkach inaczej nie mogłam napisać. Za bardzo je Kocham :) Dziękuję :*

Brrr, na razie myślcie o zajściu w ciąże naturalnie :*:)

Malus - nie ukrywam sie :D wczoraj caly dzien w biegu i bylismy wieczorem u P. znajomych ktorzy mieszkaja 70 km od nas .. przed 3 bylismy w domu :P Ja nie bawilam sie zbyt dobrze bo na trzezwo a wszyscy podpici .. Ale coreczke maja Ci znajomi cudowna :) . a dzisiaj leze pod dwoma kocami z 3 pod rzad gorącą herbatą i umieram z zimna .. w dodatku brzuch juz zaczyna bolec na cholere jedna wiec jutro przyjdzie :(
P. pojechal komus laptopa naprawiac, w chacie nawigacja czeka do zrobienia i jeszcze komus musi matryce w laptopie wymienic :crazy: wiec z wspolnej niedzieli jest figa z makiem .. ale on to lubi robic i na tym calkiem dobrze zarabia .. wiec nie marudze mu bo bez sensu ..

A Ty Malus jak tam ?? los jest przewrotny moze masz okraglinka w brzuszku :)

Suseł - czekamy na super szczegolowy opis urlopu !!! :D swietnie ze jestes z Nami !!
Aska - bardzo mi przykro :( jak mam byc szczera to wczoraj tez mialam takiego mikroskopijnego cienia a dzisiaj pusto na tescie takze sama sobie wmowilam jak zwykle ..
Ewelinka i Mychunia - trzymam mocno kciuki zeby u Was w brzuchu kielkowalo !!

Dziewczyny ja mam dopiero czas, żeby napisać.
Wczoraj cały dzień robiliśmy szklarnie z mężem i jeszcze nie skończona.
Dzisiaj do kościółka, obiad i jeździliśmy na rowerkach nad zalew. Jak wracaliśmy to deszcz nas zmoczył. A teraz chwila relaksu :)
Asiu trzymaj się, za następny cykl &&&.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry