reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia patrzyłam na wykresy ciążowe na ovu ale tam właśnie wszędzie te temperatury były wyższe niż moje. .. powiem Ci ze u mnie sprawdzałam temp i w buzi i w pochwie i była taka sama :-)

Monarti dziękuję ;** jest to pocieszające ze jest szansa ze die juz nie powtórzy. .. ta pustka byla straszna... :-(

reklama
mnie dalej bolą piersi :-( ale dla poprawy nastroju dopadłam męża :-D

u nas od rana pochmurno i pada :-(

my z mężem przebrani, ale cały dzień oglądamy How is made? :-) jakiś maraton na BBC Knowledge leci :tak:

w czwartek idę na usg piersi i się trochę boję :eek:

Anula
w tym cyklu oj szaleliśmy prawie co dzień :-) dziś 26 dzień cyklu i się zastanawiam czy testu nie robić :confused:

ja na obiad miałam z wczoraj rosołek, a na drugie ziemniaczki zapiekane z serem żółtym, mizerię i karczek z patelni grillowej :-D

Maluś mój mąż to smakosz i ciężko mu dogodzić nawet w restauracji :-D a jak wejdzie do kuchni to cudeńka robi :-D

Mychunia- to może pokusisz się jutro o teścik? :laugh2:

Maluś- wysłałam prywatna wiadomość! Pięknie mi się czytalo, jak pisalas o swoich córkach. Bardzo się wzruszyłam tym. :sorry:

Ewelinka
- faktycznie dość nisko u Ciebie jest temperatura jak na faze lutealna, ale taka może masz nature po prostu. Ale twój Mężuś umie pichcić, oj zazdroszczę! Mój Adaś, to nawet ostatnio gotowa pizze w piekarniku przypalił z zewnątrz a w srodku była jeszcze surowa! Jak on to zrobił! :szok:

Anula moj jak chce to zrobi ;p no nisko tempka ale ja w ogóle mam jakas niska ta tempke... jakbyn wcześniej mierzyla to bym wiedziała czy jest ok czy nie ...

Mychunia ja bym poczekala z testem chyba jeszcze..

reklama
Anula dokładnie tak :tak:

ewelinka ja chyba też zresztą mam ich dużo w domu to mogę testować :-D nie bardzo się czuję na ciążę... zresztą wtedy co byłam w ciąży też żadnych objawów nie miałam :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry