• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Gosiu na wolnym całymi dniami w łóżku, własnie nie chce mi sie tych jajec robic ale musze sie zabrać..
Kasiu czuje sie.... strasznie w sumie nie mam mdłości jako takich wielkich ale humor mam do dupy i nawet mi sie z domu nie chce wychodzic..ot taka ja..

Dobrze Asiu wyślę ci :*

reklama
Goska - termometru nie mialam przy lozku i mierzylam po wstaniu z lozka i mialam 37 wiec w ogoel tego nie zapisuje bo bez sensu ..
wczoraj bylo mi po poludniu tak zimno ze lezalam pod dwoma kocami ale temp nie mialam .. w ogole slabo mi od 3 dni ale to chyba bardziej na przeziebienie niz na urojona ciaze .. :P

cykle mialam ostatnio 3 miesiace 34 dniowe .. wczesniej zawsze 31 dniowe i zeszly tez tyle mial . wiec jesli wrocily do normy to dzisiaj powinnam dostac @ .. no nie wiem czy testowac czy nie .. w glowe mozna dostac :D :-)

motyl jeszcze tydzień i będą listki, zmienią czas to zobaczysz od razu Ci się zechce wyjść z łóżka ;-) a wizytę masz następna 1.04 ?

watpliwosci3 - ja osobiście to testowałam codziennie i wpatrywałam się w ten test jak nawiedzona, ale pewnie jakby nie zaskoczyło to w następnych cyklach już na większym luzie ;-) tak czy siak jak już testować to po przerwie w sikaniu min 4-5 godz., wiec jak nagromadzisz a masz zapasy to tak dal sportu możesz, a jak nie to to poczekaj do tego 34dc

Motylku spokojnie ;-) odpoczywaj ;-) chyba że jajka Cię odprężają to wtedy produkuj Kochana hihi ;-)
wizytą się nie denerwuj na pewno wszystko będzie dobrze ;**

Maluś zapracowana kobietko ;-) ojj ucieszyłabyś się jakby były II kresunie ;-) nie wierze że nie :tak:

Aschlee - ta rozmowa u polki :P moj niemiecki nie jest komunikatywny wcale .. znam pojedyncze slowa i zwroty . i jak ta rozmowa w szpitalu ?? kiedy bd wiedziec czy Cie przyjmą ? :)

Goska - nie robie dzisiaj .. poczekam .. brzuch boli .. wczoraj juz bylam podlamana jak byla 1 kreska .. po co dzisiaj to poglebiac :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry