• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Kasik żyję :* chociaż w po ostatnim tygodniu to myślałam że padnę... ale wracam do żywych :)

zapomniałam Was zapytać, taka sytuacja:
Bratowa zachorowała na ciężką jelitówkę, sponiewierało Ją strasznie, brała jakieś stoperany, w kżdym razie przeszło, wtedy była w czasie @ więc jak przyszło do dni płodnych to był dawno po kuracji. Jak już była w drugiej fazie cyklu poszła do gin z czym innym i przy okazji zapytała czy ta jelitówka ma jakieś znaczenie. A doktorka do Niej że ten cykl koniecznie odpuścić, że wirus w niej jest jeszcze i że to niebezpieczne i że nie wolno się starać... Ja byłam w szoku, powiedziałam że wg mnie to dr trochę przesadziła, rozumiem że każde zakażenie może być niebezpieczne, ale nie wydaje mi się żeby w tej sytuacji miało wpływ. Co Wy o tym sądzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
watpliwosci3 jutro do godziny 13.00 maja sie odezwac ale dyrektor powiedzial ze jest zadowolony z rozmowy tyle ze musza miec czas na przygotowanie dokumentow;-) tez na poczatku szukalam pracy jako opiekunka ale tutaj u mnie malo Polakow jest przynajmniej ja nie natrafilam jedynie w wakacje czasem jakies grupki sie slyszalo na plazy.

Mantra witaj i powodzenia

mychunia - no to ciche gratualcje, tak już na zapas, dbaj o siebie

agniecha - fajne te kociaki, poza do zdjęcia super.

mligocka - leki które obniżają prolaktynę mają przy tym wpływ na wzrost progestronu który podwyższa temperaturę z tąd możesz mieć wyższą już teraz. Jak najbardziej mierz dalej temperaturę, Ja od miesięcy jestem na luteinie i ostatnio nawet dawka zwiększona a pomimo to mierzyłam temp i wszystko ładnie się układa, ostatnio miałam nawet poniżej 37 pomimo 4 tabletek podjęzykowych dziennie.

Mychunia super ;*** już mogę gratulować ;D
Kochana a który to dzień po owu? bo zapomniałam...
Brzuch może boleć nawet z nerwów ale jak mocno boli to ja bym dla pewności wzięła nospę żeby nie doprowadzić do skurczów ;-)

reklama
ewelinka no właśnie nie wiem.... 13 marca byłam u ginekologa i w jednym jajniku byłam już po owu a w drugim przed :tak:

dalej nie umiem w to uwierzyć, boję się, że będzie coś nie tak :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry