• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo- tak dance central. Fajne ale trudne te uklady...
Jolasia- u mnie tez zimno a wczoraj jeszcze tak cieplutko bylo temperatura szaleje. A w domu juz grzanie wylaczone... trzeba bedzie wlaczyc jeszcze raz...
A tego zeba az na dwa miesiace zatrul? To nie za dlugo???

reklama
Hej dziewczyny.
Oczywiście glupia ja zrobilam test dzis. Oczywiście jedna kreska wiec czuje ze nic z tego nie będzie w tym cyklu... Robilam tez test owulacyjny dla sprawdzenia i on wyszedl za to pieknie :/ ehh

ewelinka jaką masz tempkę? i ile dni do @? Czy tempka mierzona w ciagu dnia,może coś mówić? bo rano o 7 miałam 36,8 a teraz 37,2:eek: ja sądzę ze ten moj termometr jest jakiś lipny elektroniczny zwykły mam i były sytuacje ze raz pokazywał np.37 a za chwilę 36,8..więc jak tu wierzyc takim pomiarom:no:

reklama
Ewelinka mi beta 9dpo wyszła 0 ;-) cień 11dpo, a bladzoch 13dpo... w piątek może ci cos wyjść najwcześniej, natomiast te owulacyjne tez testowałam i były II chyba 10dpo, musiałabym poszukać....
cos mnie tam zakuło raz na czas (przed testem) a z objawów tylko senność była

ja oddałam dziś trochę krwi teraz czekam na wyniki, okazało się ze tez w diagnostyce wiec online będzie wieczorem, ;-) może cos zrozumie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry