reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka fajnie ze chce siadac. U nas byl bunt nocnikowy. Od kilku dni usiadzie ale trzeba sie naprosic. No i przy zdejmowaniu ubrania i pieluchy jest krzyk ze nie. Jak juz jest golasek to usiadzie na nocnik i zrobi. Sam nie zawola.

reklama
Malusiolka niebardzo wiem jaka date Ci podac :) 2 dni temu wyjelam implant antykoncepcyjny i nie mam pojecia kiedy moge miec @. Musze poczekac jeden cykl na unormowanie sie. Ale zamierzam uzywac testow owulacyjnych przy 1 dziecku po pol roku staran uzylam testow owu i udalo sie przy 1 probie :)
Moja mala nauczyla sie bardzo szybko sikania na nocnik i na kibelek. Po prostu zdjelam jej pampersa pozwijalam dywany i w 3 dni zalapala :)

Ostatnia edycja:
Aureolcia- kurcze, udało się! Ale fajnie, coraz więcej dobrych wiadomości :-D A powiedz mi kiedy planowo ma NIE przyjść @??
miała przyjść w środę ale dopiero dzisiaj zrobiłam test

iwo:) [B pisze:
Aureolcia[/B] - ale super!! tak rzadko zagladasz a jak już wpadniesz to od razu BOMBA:-D:-D:-D

no rzadko bo przecież jestem w poczekalni bo podobno nie mam dominującego pęcherzyka czyli brak owulacji, w tym miesiącu miałam iść na drożność jajowodów i rozpocząć stymulację clo a mąż ma leniwe plemniki więc wisiała nade mną inseminacja i co?

Wygląda na to że w medycynie nic nie jest pewne, aczkolwiek ja nadal nie wierzę w ten test.......

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01
Styczeń

Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532

Czarna, dlatego też wpisałam Ciebie do poczekalni. Będziesz znała datę @ to mi podasz, a ja Ciebie przepisze w dobre miejsce :)

Anulka, chciałabym aby się działo, ale lipa. M dzisiaj od 17-tej do 3/4-tej w pracy. Jakby co dopiero jutro można korzystać :P Mój mąż się dowiedział, że już możemy to od razu chciał :-D:-D Dobrze, że dziewczynki były w samochodzie :-D:rofl2:

iwo, i o to chodzi. Dzieciak robi siusiu na nocnik/kibelek więcej pieniędzy w kieszeni. Nam potrafiło 200zł iść na pampersy. To jest bardzo dużo. Jak oduczymy małą od pampersów, to te pieniążki można na coś innego przeznaczyć :) Kochana, a długo u Was trwało oduczanie od pampersa?

Gochson, tak miałam z pierwszą córką. Na golasa to zrobiła siusiu na nocnik, a jak w majtkach to do majteczek. A później przyszedł czas, że jak chodziła w majtkach to ładnie siadała na nocnik i siusiu robiła, ale jak już miała majtki i rajstopki, to potrafiła nasikać do nich. Po prostu nie miała orientacji ile rzeczy ma na sobie. Ale słyszałam od siostry i innych koleżanek, że jak chce małą oduczyć od pampersa, to najlepiej jak siusiu zrobi w majtki niech trochę w nich pochodzi. Wczoraj zrobiła zaraz po kąpieli i widziałam, że jej przeszkadzało, ale zostawiłam jej na 15 minut :P

Karola, moja starsza córka potrafi czasami siusiu zrobić do łóżeczka, ale staramy się około 22/23-ciej wysadzać ją przez sen, aby mieć pewność, że nie zsiusia się. Nasze dzieci są jeszcze małe i różnie bywa. Dlatego też kładę podkład, który mogę prać.

Ostatnia edycja:
Malusiolka no wlasnie moj synek to lubi latac z mokrymi majtkami. Zawsze jak mu sciagne pieluche i zostawie w majtkach to jak cos zrobi to chowa sie i ucieka zeby tylko ni przebierac.
Znowu jak jest na golasa to potrafi uciec za stol i tam nasikac a potem sie w tym tapla.

Anula- wczoraj też była druga kreska, ale totalny bladzioch. Natomiast wczoraj robiłam kilka testów różnych firm, dwa pokazały bladziochy, trzeci był negatywny. I dzisiaj ponownie zrobiłam ten który mi wczoraj wyszedł negatyw i dzisiaj namalował drugą kreske. Blada, ale widoczna.
beta wszystko wyjaśni o ile ciotka nie przylezie.:tak:

Wykapana, gotowa do pracy... Wychodzę. ufff.:crazy:

Mligocka spokojnej nocki, ja dziś już padam na twarz. Jeszcze pół godziny i do domu, nie wiem jak się nazywam tak w kość dostałam.

Maluś :) eh ci mężczyźni :-D

Gochson Maluś ja przypominam sobie, że mój synek też bardzo wcześnie na nocniczek siusiał. Ale noce były koszmarne za to i bardzo długo nie mogłam go oduczyć. Zasikiwał wszystko malutek kochany. Także gratuluje wam sukcesów w tej kwestii.

Teraz z siusianiem nie mamy problemów ale dojrzewanie jest okropne :crazy:

Miłego wieczorku staraczki :)

reklama
Ale do czytania tu miałam z dzisiejszego dnia tylko :)

Karotka
zgadzam się z Tobą, miło tu i przyjemnie :)

Malus ​lepszych więci nie mogłaś mieć! Gratki!!

Mligocka trzymam &&&& wiesz za co :) i miłej pracy!

Dziewczyny czy któraś z was miewa w środku cyklu bolesne i obrzmiałe piersi?? Ja od tygodnia nie wiem o co chodzi, ale dotknąć się nie mogę. Do tej pory to taki objawy miałam tylko przed spodziewaną @

Cześć dziewczyny , dziękuję za dobre słowa które potrafią góry przenosić.. Pogrzeb w sobotę za tydzień w dniu urodzin mojego taty będzie chował swoją siostrę.. przykre to i nadal do mnie nie dochodzi.. Dlatego zajęłam się pożyteczną rzeczą- wysprzątam całe mieszkanie :-) Mam zajęcie na kilka godzin i został mi z 3 pokojowego m jedynie przedpokój i o zgrozo pokój dziecięcy gdzie jest zawsze największy bajzel ale dam radę jutro też jest dzień.. Droga Asiu mnie nigdy piersi nie bolą ani przed @ ani jak mam owulkę.. Nic..
Mligocka trzymam kciuki o pozytywną betkę i fasolinkę nawet nie wiesz jak się cieszę :*
Malusiolka przepisz mnie kochana do poczekalni, teraz z R mamy taki okres że plany związane z dzidziusiem muszą narazie niestety poczekać ale myślę że góra rok nie dłużej , a po drugie muszę przytyć bynajmniej z 10 kg, pozbyć się z organizmu nikotyny i zdrowo się odżywiać.. :-) Muszę mieć pewność że fasolek ma dobre warunki do rozwoju .
Gochson gratuluję :-) Pewnie jesteś szczęśliwa co?? Dużo dużo zdróweczka dla Was :*
Anulka jaka z Ciebie jest piękna dziewczyna :-)
Olusia Jak tam?
MotylkowaOna co słychać?
Witam również nowe dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry