reklama

Staraczki 2014 :)

reklama

Karotka
- jakby ten kraj a głównie pracodawcy byli pro-rodzinni to mało kto by sie ukrywał a tak to zachodzisz w ciąze z której jeszcze musisz sie tłumaczyć przed szefostwem :szok: albo poronisz i dostajesz wypowiedzenie :baffled:
może podchodzę to tego zbyt krytycznie ale za dużo przykładów mam wokoło.....

Hej dziewczyny. Ale mnie dziś łeb od rana boli, ledwo wytrzymuje, a tabletki nic nie pomagają.
Za chwile wybieram sie do apteki po wiesiołek i mam zamiar kupić jeszcze Omega 3-6-9. Myślicie, że jak bede to wszystko brała (plus kwas foliowy) to nie bedzie za dużo?

P.S. Trzymam &&&& za was wszystkie - za niechciane @ i wyczekane dwie kreseczki ;-)

iwo masz 100% rację.. :no: Wprawdzie ja od kilku lat mieszkam poza granicami Polski i u mnie problem leży bardziej w rodzinie,jeśli chodzi o kolejne dziecko,ale wiem o czym mówisz. W pierwszej ciąży zwolniono mnie prawie zaraz po tym,jak to ogłosiłam,a że pracowałam bez żadnej umowy,na czarno,nawet bez ubezpieczenia,to niewiele mogłam zrobić..musiałam się zarejestrować w UP,przynajmniej ubezpieczenie było..;/
gabis współczuję bólu głowy..:sorry2: Czy ty przypadkiem nie byłaś również na wrześniówkach 2009?:-) Bo coś po nicku kojarzę...:-p
Mam kompletnie leniwy dzień dzisiaj...Miałam w planach twardo zrobić porządki w szafie ,mojej i dziecka,ale jak zobaczyłam ilość tych wszystkich szmat,to z rezygnacją upchałam wszystko z powrotem i z wrodzonym sobie wdziękiem zaparzyłam sobie rumianek,z uśmiechem opętanej dziewczynki z "Egzorcysty" i zasiadłam przed kompem, mojemu P. mówiąc,że coś ciśnienie nie teges i zabiorę się do tego jutro...:-D Spojrzał na mnie z politowaniem i polazł koledze pomagać w remoncie...:-)

gabis ha!! wiedziałam !!:-D:-D
aureolcia ja również widzę,także będzie dobrze,trzymam mocno kciuki!! &&&
czarna tutaj wszystkie dziewczyny każdą nową osóbkę przyjmują tak cieplutko,że naprawdę nie masz się czym martwić..
Szczerze napiszę,że na żadnym forum (obojętne czego by nie dotyczyło) nie spotkałam się z tak ogromną życzliwością i fajną atmosferą,jak właśnie tu na BB.;-)

reklama
Ale do czytania tu miałam z dzisiejszego dnia tylko :)

Karotka
zgadzam się z Tobą, miło tu i przyjemnie :)

Malus ​lepszych więci nie mogłaś mieć! Gratki!!

Mligocka trzymam &&&& wiesz za co :) i miłej pracy!

Dziewczyny czy któraś z was miewa w środku cyklu bolesne i obrzmiałe piersi?? Ja od tygodnia nie wiem o co chodzi, ale dotknąć się nie mogę. Do tej pory to taki objawy miałam tylko przed spodziewaną @

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry