reklama

Staraczki 2014 :)

Anula- nie do 19, a OD 19:szok:.
Tak testowałam, tym samym testem który wczoraj nic nie pokazywał,(robiłam kilka różnych firm) dzisiaj namalował jasno różową kreseczkę.
Jeśli nie dostane okresu, pójdę na betę w poniedziałek.:tak:
Tempka ni drgnie, uparła się i ok trzech dni stoi na 36,8 .
Jakoś na okres się dzisiaj nie czuję, wcześniej tak bardzo okresowo mnie brzuch bolał a dzisiaj- gdzie tam.
Natomiast cycki- masakra:no:

Iwo- ból krzyża, nudności w dalszym ciągu( o dowolnej porze dnia), bolesne cycki i totalny brak apetytu. Bardzo mało jem.
Wszystkie objawy jakie mam można by podciagnąć pod te ,przedmiesiączkowe,

Buziaczki dziewczynki.

reklama
Cześć Wam kochane :-) Masakra,ale tu produkujecie postów...
Już się pogubiłam co i komu miałam odpisać,więc napiszę ogólnie: trzymam mocno & za brak @, za utrzymane ciąże, za zdane egzaminy z prawka, zmiany w grafikach ,żeby nie pracować w weekendy :-D:-D i oczywiście dobrego humorku.
A co to za grupa na FB? :szok: Można dołączyć?? I to jest jawne czy nieoficjalne? Tzn.chodzi mi o to,czy np. moi znajomi na FB widzieliby mnie na takim profilu staraczkowym,bo nie ukrywam,że na razie prawie nikomu się nie chwalę,że się staram..:zawstydzona/y:
Co do testów owu,to mam,i to całkiem sporo,ale nie jestem do końca przekonana o ich skuteczności...:sorry2: I jednak zdecydowałam się zamówić te zioła Ojca Sroki nr 3...a nuż pomogą.;-)
Słuchajcie, jest po 13:00,a ja dopiero śniadanie zjadłam...:szok::-D

Później dziewczyny odpiszę na wasze posty, ale chce Was poinformować, że torbielka wchłonęła się i oczyściłam się. Na kolejną wizytę mam przyjść 8.02 jak nie będzie @, a jak będzie to po @. Ciesze się, bo się bałam zabiegu. Nawet pozwolił się przytulać z mężem :D

Malus - ale pozytywne wieści!!!!!!!!!!!! Super że udało się oczyscić!!

Karotka - napisz priv do Olusi z linkiem do twojego profilu FB i dołączysz :tak::tak: u mnie o naszych staraniach wiedzą tylko przyjaciele i Wy.

Dominika - gratuluje zdanego egzaminu!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia ślicznie dziękujęęęęęę, padam do nóżek :-) :*
Cyntia wróciłam,tym razem już,choćby nie wiem co,będę się trzymać i nie "schowam się",jak zwykle w totalnej wściekłości,że po raz kolejny się nie udało...:zawstydzona/y:
Oj,jakiś humorek od razu lepszy mam.:-D Swoją drogą,to zastanawiające,że nieraz w internecie znaleźć można tyle wspaniałych,ciepłych i wyrozumiałych osób,zupełnie bezinteresownie okazujących wsparcie niż w realnym świecie,gdzie w mojej sytuacji nawet nie bardzo mogę się przyznać do staranek...:szok: Wiedzą może 3 osoby na krzyż,i to wyłącznie przyjaciele...
Ale między innymi dlatego uwielbuam BB...uzależnia.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry