MotylkowaOna
Fanka BB :)
Witam witam 
cześć karolinko
ciesze sie że o mnie pamiętasz
składam kondolencje - wcześniej okazji nie było,a samej mi sie też przypomniało jak to było rok temu jak mama odeszła w wieku 49 lat wiem że to straszna rzecz!życie jest niesprawiedliwe!!
a czemuż to odkładacie te staranka? tak chciałas dzidzi..
ja dzisiaj poczytuje bo weny brak.. samopoczucie do dupy. chyba jelitówka mnie bierze bo siostra juz miała i nchyba mnie zaraziła.. żołądek boli jak cholera. jeść mi się nie chce a spać to wręcz przeciwnie! a nauki mam od groma zaległości mi sie w szkole porobiły i miałam dzisiaj isc ale poszłam spac o 5 bo za nic spac nie mogłam i wstałam chyba po 11 wiec juz do szkoły za pozno było!
we wtorek juz do pracy wracam.. nareszcie
juz swira w domu dostaje..
Witam nowe dziewczęta
dobrze ze jesteście u nas jest miło i fajnie
zawsze można dowiedzieć sie czegoś ciekawego a dziewczeta sa przemiłe i przepiękne
pozdrawiam kochane i życze udanego wieczorka
gratulacje dziewczynki II kreseczek
:-) noi dobrze niech nam sie dzieciaczki rodza 
cześć karolinko
a czemuż to odkładacie te staranka? tak chciałas dzidzi..
ja dzisiaj poczytuje bo weny brak.. samopoczucie do dupy. chyba jelitówka mnie bierze bo siostra juz miała i nchyba mnie zaraziła.. żołądek boli jak cholera. jeść mi się nie chce a spać to wręcz przeciwnie! a nauki mam od groma zaległości mi sie w szkole porobiły i miałam dzisiaj isc ale poszłam spac o 5 bo za nic spac nie mogłam i wstałam chyba po 11 wiec juz do szkoły za pozno było!
we wtorek juz do pracy wracam.. nareszcie
Witam nowe dziewczęta
gratulacje dziewczynki II kreseczek

Poza tym w czwartek i piątek jak chciałam wejść na bb to na moim i męża komputerze wyświetlała się informacja ze ta strona jest "zagrożona" - taki czerwony komunikat. I nie chciało mi wejść na bb. Poza tym miałam problem z netem na swoim laptopie.
Tak jakby jednak po chwili miała wyskoczyć kreska, hihi. A jak zrobię test zaraz po przebudzeniu, to już w ogóle nie mogę utrzymać wzroku w tym miejscu testowym i tylko przecieram oczy
Też tak macie, że wpatrujecie się w te głupie testy i wpatrujecie?
Dziwi mnie, że przedwczoraj był bladzioch.