reklama

Staraczki 2014 :)

Cyntia ja widze kreske. Taka tez mialam dzisiaj no i mam te same testy.
Troche mnie jednak dziwi to bo kreska byla slaba a beta 325 to dosc wysoka. Te testy sa chyba dosc czule.

reklama
Gochson - nie martw się. Ja przeżyłam chwilę grozy, gdy zobaczyłam, że mam bledszą kreskę (to było powyżej tygodnia po terminie @). Powtórzyłam betę i wyszła 2048. Mogłaś mieć mocno rozwodniony mocz. Jutro robisz znowu badanie z krwi? Bardzo trzymam kciuki, by Ci się udało!

Cyntia ja tam widze ;-) i niech tak zostanie, niewazne jak intenstwna wazne co oznacza ;-)

M-s oby @ nie przyszła!!!!
Czarna jest dokladnie na odwrot niz napisalas. Mozna sobie tak kombinowac. Aby byl chlopiec przytulanie powinno nastapic w dniu owulacji poniewaz meskie plemniki sa szybkie, ale krotko zyja. Natomiast na dziewuszke przed owhlacja poniewaz zenskie plemniki sa wolniejsze, ale zyja dluzej i dzieki temu jak meskie juz padna to one daja czadu ;-)

CzekaCudu jestem dobrej myśli, oby się udalo!!!

Mligocka jestem z Tobą! Rozumiem cie doskonale. Moja mama mieszka za Gdanskiem od 5 lat i nie moge za czesto do niej jezdzic bo mieszka z moja glupia siostra i nie moge na nia patrzec.
Czasem mam takiego dola , ze man ochote wsiasc w auyo i jechac daleko przed siebbie. Mam tylu znajomych, a czasem nie mam z kim pogadac. Od jakiegos czasu tez czuje sie samotna :-(

Dzis tez jest taki dzien mimo ze wszyscy w domu. Ucieklam do kacika pod kocyk z moimi kotkami

Witajcie dziewczynki. Pozdrawiam Was wszystkie i za każdą trzymam kciuki.

Aureolcia- serdecznie gratuluje pięknej kreseczki. Na kiedy miałabyś termin. Jak wrzesień to zapraszam na wrześniówki :)
no właśnie wychodzi mi na 25 wrzesień. Zaczekam do wizyty u gina i ewentualnie wtedy się przeniosę :tak:

No zobaczcie czy coś też widzicie? No bo mi coś tam majaczy ;-)

Zobacz załącznik 605010

(zdjęcie robione telefonem - ta kreseczka wyszła w ciągu 2 minut i ma odcień różowy)
średnio się znam na tych testach ale coś tam jednak widać :tak:

a to mój z dzisiaj :-)
Zobacz załącznik 605035

witam :tak:

ja wróciłam z rodzicami, ale są zajęci więc korzystam z chwili :tak:

aureolcia ale fajnie :-D pięknie ciemnieje :-D

cyntia teraz mnie wystraszyłaś więc jak będę u niej 13 marca to się zapytam... ja też mam brać 2 kapsułki dziennie cały cykl!

olusia ja mam zawsze @ ze skrzepami...

gochson trzymam kciuki żeby wszystko było ok i fasolinka się utrzymała :-D

maluś moje gratulację. Wiedziałam, że będzie dobrze ;*

będę na forum jak będę mogła :tak:

005.gif

Starające się: 24

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,aureolcia

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01
mligocka - @ 18.01

Styczeń

Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02

Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn,czarna2532,karolina859,

agniecha <przytul> dla Mateuszka :* Kochana, moja starsza córka czasami zrywa się z krzykiem, bo coś jej się przyśni, albo obje przeżywają przez sen i to bardzo. Z tego co wiem, to normalne, ale szkoda dzieci. Czy przypadkiem Twój Mateuszek czegoś przed snem nie obejrzał? Moja młodsza córka wypadła dzisiaj z wózka w sklepie ;/ Dobrze, że się nic nie stało. Gdyby nie cuchu grube, to mogłaby sobie coś zrobić. Cały czas mam przed oczami jak leży na podłodze, a to był zaledwie moment ;/

iwo, moje córki zawsze jak wsadzę do kąpieli to siusiaj. Nie ważne, że przed chwilką wysadzane były, ale chyba to lubią skoro jeszcze w wannie robią :P

Cyntia, ja widzę Kochana kreseczkę :* Trzymam mocno za Ciebie &&&&&& Musi ten cykl być Was :*

m-s, za Ciebie też kciuki trzymam :*

Ja się znowu przez głupią teściową pokłóciłam z mężem. Nie powinnam, ale wkurza mnie ta kobieta. Cały czas coś chce od M. M mówi żeby sama sobie poodkurzała, bo my mamy wiele spraw do załatwienia, a ta z buzią. Prosiłam M aby powiedział jej, że mają swój odkurzacz, a naszego mają nie brać. A ta durna kobieta ubzdurała sobie, że M rozwalił jej i teraz będzie z naszego korzystać. Zepsuł im się zanim do nich przyjechaliśmy. Albo co chwilkę M zrób to zrób tamto, a ja się wkurzyłam i mówię "Nie zrobi tego i tamtego, bo ja mam na mieście dużo spraw do załatwienia i są ważniejsze od tego co mama chce", a ona dalej do M. To co ja powiedziałam, to jak grochem o ścianę. Uważa mnie za nic. Niech jeszcze coś od M będzie chciała to powiem co o tym wszystkim myślę.

mychunia, dziękuję :*

aureolcia, wiedziałam że to ciąża :* Kochana, nie mogłam się powstrzymać i dałam Ciebie na wrzesień :)

Wandzia, watpiwosc, susel, a Wy dziewczynki gdzie jesteście ?:*

reklama
Agniecha widzisz taka jestem zakręcona, że nawet nie zauważyłam:-D To fajnie :-)Chociaż ja mam dość krótkie cykle i postanowiłam ze dopiero jak sie @ spóźni tydzień to zrobię test. Ale się nie zarzekam bo wiadomo że już jeden dzień poślizgu uruchamia głowę która myśli. Już sie nie mogę doczekać tego 28/01 i wyjątkowo nie ze względu na wyplotę :-D

Dzisiaj wzięło nas z mężem na sprzątanie. U nas w mieszkaniu mamy jeden pusty pokój, docelowo ma być dla naszego baby. Obecnie bardzo szybko nam się zagraca. I dziś wzięliśmy się za sprzątanie. Aż byłam w szoku, że tyle udało nam się ogarnąć. Jedyny minus to jestem teraz tak zmęczona że na nic już nie mam siły. nawet obiad zamówiliśmy z pizzerii ;-)

AniaSzw ja już jestem po owulacji w tym cyklu. A nie pije bo gdyby miało się udać to nie chce by miało to wpływ na zagnieżdżenie się. Wiem, że świruje. Nic mnie to nie kosztuje, a bez alkoholu tez umie się bawić:-) Wyjątkowo nawet nikt się wczoraj na imprezie nie pytał czemu nie pije. A nikt z tych znajomych nie wie że się staramy.

Mija weekend a ja w ogóle nie odpoczęłam. Dobrze że pracuje tyko do czwartku a później 3 dni wolnego to sobie odbije.

Wogóle mam pytanie do Was dziewczyny, co byście kupiły "młodej damie" na 3 urodziny? Męża chrześnica ma niedługo 3 urodziny i zastanawiałam się nad kupnem jej takiej lalki "sikającej". Ale sama nie wiem. Z góry dzięki za pomysły :)

To miłego wieczoru dziewczyny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry