reklama

Staraczki 2014 :)

2014-01-18_12.03.56.jpg mój siostrzeniec ;*

Załączniki

• 2014-01-18_12.03.56.jpg
    2014-01-18_12.03.56.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Mychunia Cudny dzidzius :)

Mligocka wiem cos o tym, mieszkam daaaaleko od moich rodzicow ok 6000tys km :/ i co najmniej raz w miesiacu mam takiego dola ze wyje do poduchy.... widzimy sie srednio co 2 dzien na skype ale nie to nie to samo :( mam nadzieje ze uda mi sie niebawem poleciec do Polski

brrr85 moja corka dostala taka lale na 2 urodziny Chou Chou dokladnie nie sika bo stwierdzilam ze sie nie opedze od nalewania i wycierania wody :) Ale za to placze, mruczy smieje sie itp to powiem ze baaardzo duzo sie bawi ta lala ale to chyba zalezy od dziecka bo znajomej corki lala lezy w kacie. Moja corka ma prawie 3 lata i juz na swieta stawialam na zabawki bardziej edukacyjne. Klocki magnetyczne super sprawa uklada je po kilka razy dziennie.

Malusiolka nie zazdroszcze sprawy z tesciowa ale nie dawaj sie Wy mieszkacie razem rozumiem tak?

Aureolcia 2 krechy bym powiedziala a ktory to tydz?

witajcie kochane :) no ja to nie wiem jakoś tak sie wzruszyłam , tyle dobrych rzeczy sie tutaj dzieje :) widoczne kreseczki :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za przyszłe nasze bb bobaski :)

ja odpoczywam po szkole :) na nic ochoty nie mam :P pozdrawiam was dziewczynki moze wy w lepszych humorach:)

reklama
cześć :) ja właśnie z pracy wrociłam, podam normalnie, a jutro na 9 rano :(

Mychunia, ale słodki :)

Brrr85, ja też testować nie zamierzam, dopiero jak bedzie mi sie spóźniać @ kilka dni, nie chce sobie nadziei robić bo potem mi smutno, ale jakoś nadziei nie mam, może dobrze... A ja na wypłatę 28 czekam jak na zbawienie w tym m-cu :)
A co do pisania z tel to ja też nie mogę :( jak daje odpowiedz i klikam na pierwszą literkę to klawiatura mi się chowa, nie wiem o co kaman

Aureolcia, piekne dwie kreseczki, ahhhhhhhhhhhh gratuluję :) fluidki poprosimy :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry