• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja już po ang i jadę kupić jakieś ubranko na telefon co by się nie zniszczył za szybko :)

KasikZ moj lekarz tez powiedział ze jak testować to dopiero w dniu spodziewanej @

Ewelinka za wcześnie jeszcze na test chociaż wiem ze korci niesamowicie chęć sprawdzenia :)

Dziuneczka analizować można tylko temp mierzona rano po przebudzeniu, ta temp w środku dnia jest nieważna

Cyntia złoty strzał :)

Karolina nie mogę uwierzyć w to co piszesz, szczerze mówiąc zerwalabym kontakt z taka rodzina żeby nie narażać na podobne incydenty swoich najbliższych

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Anulka właśnie skończyłam jesc placuszki o których pisałaś :-) pyyycha. Co prawda ja mialam piers z kurczaka i nie dodalam sera bo zapomnialam kupic ale super sa. Maz zachwalal :-)

Blair ubierz swoje cudo ubierz :-)

Gosia ja test pewnie zrobie w piatek a ns bete pojde w dniu lub dzien po terminie spodziewanej miesiaczki.

Ostatnia edycja:
Blair kup kup ubranko bo niestety wielka wada iphona jest taka ze szybka tylnia lubi sie zbic .. takze pilnuj swoje malenstwo zeby nie upadlo :)

jade ... chociaz sama sie boje :D Pe. mial jechac ze mna ale wybrala taka godzine ze nie da rady ..
zamelduje sie jak wroce :D

ewelinka jaką masz tempkę? i ile dni do @? Czy tempka mierzona w ciagu dnia,może coś mówić? bo rano o 7 miałam 36,8 a teraz 37,2:eek: ja sądzę ze ten moj termometr jest jakiś lipny elektroniczny zwykły mam i były sytuacje ze raz pokazywał np.37 a za chwilę 36,8..więc jak tu wierzyc takim pomiarom:no:

Nie, liczy sie temp. Mierzona o tej samej porze codziennie przed wstaniem z lozka. Termometr masz dobry. Juz godzina, dwie a sa duzr roznice w pomiarze. Ja nawet jak spalam i sie budzilam np w niedziele o 10 i mierzylam to tempka duuzo wyzsza niz powinna. Najlepiej nastawic budzik i mierzyc o tej samej porze i isc najwyzej w kimono:) ja tak robie a pozniej musze sobie przypominac jaka temp byla???

reklama
Watpiwosci, przykro mi że kolejny cykl się nie udał ;/ &&&&&&&& aby wszystko było ok. Czekamy na wieści :) :*

Dziewczyny, wie może któraś, czy pęknięta szybka w telefonie może być brana pod uwagę na gwarancji? Telefon mam od listopada, a szybkę mam pękniętą (dbam o telefon), dzwonki działają, ale te standardowe na telefon i często wiesza mi się ;/ Byłam z tymi dźwiękami, to koleś sam nie wiedział co z tym zrobić i nie wzięli go na gwarancję ;/ Jak myślicie, mogę kłócić się o tą gwarancję, czy nie?

Ewelinka, ja się zastanawiam czy przypadkiem na święta nie zrobić takich paluszków :D Paluszki wyglądają jak moja ryba w sezamie, którą robiłam jakiś czas temu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry