reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczynki ;-)

My wlasnie z lodowiska zeszlismy. W Gdansku rano -10 bylo a teraz -5 ogrzewamy sie z mlodzieża na goracej czekoladzie.

Mligocka biore dzis przyklad z ciebie i jade do mamy na plotki.

Milego dnia zycze i trzymam kciuki za wszystkie podwojne kreseczki. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, mój M jak jechał do pracy to było około 12 stopni na minusie, a teraz około 6/7 na minusie jest. Zimno, aż się nie chce z domu wychodzić.

Kochane, co dzisiaj na obiadek robicie? Ja warzywa na patelni z ryżem i z mięsem mielonym (po swojemu :P), a dla dziewczynek kurczaczka pieczonego zostało ostatnio 3 kawałki + ryż i jakaś surówka :)

Wczoraj kanaliza nam siadła i musiałam prać ręcznie ciuchy + dzisiaj powtórka, bo starsza miała za dużo wczoraj wrażeń i trochę się posiusiała. Ale tak sobie poobcierałam palce, że ropa mi leci. Dzisiaj jak robiłam drugie pranie, to aż łzy mi zaczęły z bólu lecieć ;/

Malusiolka to przez tesciowa pewnie ze pierzesz za duzo i czarownica jakis czar rzucila ;-)

Ja od rana na nogach jestem a te lyzwy to obiecalam mojemu synowi i swoja sympatie zabral :-) jak przyzwoitka sie czuje ;-)

Na obiad u nas bitki wolowe z kasza gryczana i buraczki :-) mniam

witajcie kochane: )
u mnie fałszywy alarm to nie jelitówka a niestrawność :) ja ładuję baterie przed jutrzejszym dniem. koniec laby jutro do pracy wracam :) a na obiadek yyyy chyba mielone lub coś z mięsa mielonego koncepcji brak ale do 19 mam czas żeby coś wymyślić! u mnie nie ma planowanych obiadków zawsze jest cos spontanicznego :)

pozdrawiam was kochane moje :*
pogoda do ... niefajna . leje deszcz u nas .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry