reklama

Staraczki 2014 :)

Ludziku - gratulacje!!!!!!!!!!!

Gochson - myślisz że bedzie dziś beta?

Czeka Cudu
- a na kiedy masz @?

Znowu mam dołek :zawstydzona/y: i to przez pracę, kuźwa ile to ma człowieka zwalają roboty - zawsze w takich chwilach po prostu marze by być w ciąży iść na L4 i mieć wszystko w dupie, dlaczego nie może mi się udać???
Mam wrażenie że tylko ja zostałam ze staraczek 2013:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka no na szczeście bo jutro juz do pracy, a jakbym jelitówki dostała to zaś kilka dni l4, a ja juz nie chce, w domu mi się nudzi , nie dałabym rady dłużej siedzieć na tyłku.

oczywiście gratuluje wszystkim dziewczynkom II no no coraz was więcej :) ja czekam na @ ale po cichu mam nadzieję że nie przyjdzie :P

przesyłam wam całuski i życzę miłego wieczorka :)

tekila85 zapraszamy zapraszamy :) u nas jest miło i fajnie:P nie to żeby jakaś kryptoreklama ale sama się przekonasz jakie tu są cudne dziewczęta :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Mam pytanie bo w tym cyklu zamierzam sobie mierzyc tempke (wczesniej tego nie robiłam) i zmierzyłam sobie dzisiaj przed chwilą (6dc) i mam 37,1... Z tego co czytałam to po @ tempka jest raczej niska, dobrze myśle? Mierzyłam sobie tez przed @ i wtedy miałam 37,2. Miałyscie tak kiedys?

Mligocka gratulacje. Fasolka jak nic:tak: Jak przeczytałam ze piszesz "mój teścior" to pomyślałam w pierwszej chwili że zdj teścia dodałaś... Ależ jestm błyskotliwa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry