reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina – ja też nie wytrwam na 100% :p
Jołasia - to dobrze, że skonsultowałaś z ginem. Hehe wiosna idzie wszystkie zaczynamy dbać o formę… ja i jem zdrowiejJ Pije soczki jednodniowe i jem owocki. Już prawie nie używam mąki białej tylko pełnoziarnistą i oczywiście to samo z pieczywem. Piję ziółka i ocet jabłkowy (łyżeczkę dziennie na czczo z miodem i łyżeczkę wieczorem). Siemie lniane do czego się da.
Własnie znalazłam przepis pulpeciki zapiekane z ryżem : na Pulpeciki zapiekane z ryżem przepis | Kotlet.TV . Właśnie się piecze zobaczymy jak wyjdzie :-)
Motylkowa – to super, że wszystko ok, niech małe rośnie silne i zdrowe :-)
Uleńka jak widzisz to i mój 7 cykl. Jak bym znała sposób to bym już zafasolkowała. Spokój?Chyba tak. I dużo staranek :tak:
Jutro 7dpo i idę na badanie prolaktyny, progesteronu i powtórzę TSH. Więc tak:
-na czczo, dziś bez alkoholu, przytulania itd
Coś jeszcze powinnam wiedzieć?

Motylku gratulację :tak:ładne zdjęcie proszę tu wstawić po następnej wizycie.
Ja właśnie zjadłam na późny obiad sałatkę z rukoli, kiełek brokuła, jajka, sera wędzonego, wędzonej suchej kiełbaski, sosu delikatnie majonezowego. Jutro do pracy do kanapki następna porcja. Ble :-p

Motylkowa super wiadomość :) tak myśle ze skoro kreseczki na tescie daja tyle szczescia to uslyszec bijące serduszko to chyba jedna z najpiękniejszych chwil w zyciu. Ekstra moze po kolejnej wizycie wrzucisz jakies zdjecia?

Motylkowa, jeszcze Ci chyba nie gratulowałam, tak więc, niniejszym - serdecznie gratuluję :-) przy okazji się rozmarzyłam :tak: i pomyślałam sobie, że może i mi wkrótce będzie dane zobaczyć dwie kreseczki :-)

Motylkowa cudowne wieści :tak:
Ula nie ma przepisu na zajście w ciążę... Myślę że tu dużą rolę gra psychika jeśli nie ma innych czynników przeszkadzających. Ja faktycznie trochę wyluzowałam po nieudanych próbach i się udało.

reklama
dziewczyny serduszka jeszcze nie słyszałam bo chyba sprzet chusteczkowy ale widziałam jak bije mojemu maleństwu..:)
Ulenka przeczułam to zrobiłam test potem bete i poszłam na wizyte było to ponad 2 tyg temu..

Do góry