reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Od lipca brałam tabletki hormonalne że względu na bardzo obfite @. Odastawilam 12 stycznia 2014. 12 lutego dostałam @ a potem 12 marca. Jak szybko wraca płodność? Lekarz dał mi jednofazowe
I niby jakieś dziwne przeczucia mam ale nie dokonca

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Od lipca brałam tabletki hormonalne że względu na bardzo obfite @. Odastawilam 12 stycznia 2014. 12 lutego dostałam @ a potem 12 marca. Jak szybko wraca płodność? Lekarz dał mi jednofazowe
I niby jakieś dziwne przeczucia mam ale nie dokonca

ja niestety nie znam się na tym...a co to za dziwne przeczucia??

Magda Sing, każda kobiea przechodzi to inaczej. Jezeli tera dostaniesz @ najlepiej w następnym cyklu zacznij mierzyć temperaturę, możesz też skorzystać z testów owulacyjnych. Jeżeli ze wskazań temperatury będziesz miała wskazania na owulację a jak jeszcze potwierdzisz to testami owulacyjnym, ukoronowaniem potwierdzenia, że masz owulację, będzie monitoring cyklu poprzez usg które potwierdzi, że owulacja powróciła po anty.

Tak mnie smutek dopadł, ze to są już brudzenia na @, że zaczełam słodkie filmiki oglądać:
[video=youtube;M80WYCQcSdM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M80WYCQcSdM[/video]

Od 10 dc staramy się. A prZeczucia jakieś takie dziwne. Nie potrafię określić. Mąż tylko uśmiecha się tak jak przy pierwszej ciąży.
A u niego takie uśmiechy sa podejrzane zawsze.
Chce drugie dziecko ale chyba znam się na los. Wsumie jedno już mamy lol

Ostatnia edycja:
Kimnelam sie troszkę i od razu lepiej ;)

Ulenko ja o pierwszej ciazy dowiedziałam się po 3 cyklu starań niestety szczęście nie trwało długo bo poronilam w 11 tygodniu...
teraz jest to moj pierwszy cykl pelen bo na miesiączkę po styczniu czekalam do 6 marca.

Kimnelam sie troszkę i od razu lepiej ;)

Ulenko ja o pierwszej ciazy dowiedziałam się po 3 cyklu starań niestety szczęście nie trwało długo bo poronilam w 11 tygodniu...
teraz jest to moj pierwszy cykl pelen bo na miesiączkę po styczniu czekalam do 6 marca.

przykro mi...:-(
ale teraz już trzymam mocno kciuki. kto wie może już wkrótce będziemy razem liczyć dni do porodu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry