Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poprosiłam męża aby po pracy zajechał do apteki i kupił mi test (szkoda mi pieniędzy, ale nie wytrzymam tego napięcia). Ale nie wiem jak to będzie z moim stężeniem, bo co chwilę biegam siusiu ;/ Test robiłam w poniedziałek i wydawało mi się, że coś widzę. Minimalnie, ale widzę. Ale M mówił żebym sobie nie wkręcała. Co ma być, to będzie. Psycha mi chyba siada ;/ Jeżeli do jutra nie dostanę @ zrobię test. Jeżeli test nie wyjdzie, to pewnie będę musiała zapisać się do lekarza aby dał mi coś na wywołanie @, bo równie dobrze mogę mieć cykl bezowulacyjny.
jeju kochana wielkie gratulacje:-)Mam wyniki ale chyba fatalne... z reszta nie znam sie
155,10 mlU/mL przy normach: 2-4 tydz 39,1-8388 5-6tydz 861-88 769
I co teraz? Co to znaczy? Od jakiego momentu oni liczą tygodnie ciąży? :-(

dziękuję za fluidkiKocham Was Dziewczynki :***
Bez Was pewnie bym tu siedziała i ryczała a tak powoli zaczynam się cieszyć i wierzyć, ze jednak wszystko jest dobrze.
Myslicie ze moge rozsyłać już fluidki? Łapcie
~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~

Dzień dobry w te piękne popołudnie.
ulenka - Duszniki, Stęszew i okolic.
Dziewczyny, plamienia brunatne ustały, został tylko przebarwiony śluz, temperatura skoczyła, cycki twarde aż się świecą od nabrzmienia, przepraszam za określenie ale tak jest. Jest nadzieja, że to było brudzenie związane z inplantacją
Nic sobie nie wmawiam ale po prostu znerwowałam się że już @ przylazła.
Dziewczyny przyszedl listonosz z testami. Zrobilam dwa testy i sa bladziochy ale widoczne :-) oby to nie byly ferelne testy
wielkie gratki kochana
Malus ja Cię doskonale rozumiem. Kochana może cos tam bylo a moze nie na tym teście. .. nie ma co gdybac. Moze sprobuj wytrzymac choc dwie godziny bez siusiania bo tak nie ma sensu robic. A najlepiej zrob rano chyba ze w nocy tez czesto chodzisz do wc.
chcialam isc spać a tu niespodzianka przyszedł moj brat... i nici z drzemki