reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się.:tak:
Przeleciałam Na szybkiego Wasze posty. Gdzieś tam czytałam jak pisałyście że spory tydzień przed @ bolą Was piersi. Otóż miałam tak samo, na długo przed ,małpą, miałam obrzęknięte, ciężkie piersi, winowajcą okazała się zbyt wysoka prolaktyna. W obecnym cyklu , gdzie zajadam się bromkiem, problem piersiowy zniknął. Dzisiaj 24 dc, a o bólach cycków mogę zapomnieć.
Dziewczyny mający problem z cycami na długo przed okresem- warto byłoby zbadać poziom prolaktyny.:blink:

U mnie dzisiaj rewelacyjna pogoda, aż żal siedzieć w pracy.

Jak zwykle pozdrowienia z oddziału.:-D

reklama
Otóż miałam tak samo, na długo przed ,małpą, miałam obrzęknięte, ciężkie piersi, winowajcą okazała się zbyt wysoka prolaktyna.
Dziewczyny mający problem z cycami na długo przed okresem- warto byłoby zbadać poziom prolaktyny.:blink:
Miałam tak samo (nieraz od połowy cyklu) i też mi wyszła za wysoka prolaktyna i zmiany mastopatyczne (ponoć pojawiają się dopiero po 35/40 roku u większości kobiet, a u mnie szybciej..).

Ciacho wyszlo :tak: prezentuje sie tak
IMAG2333-vert.jpg a efekt w srodku taki IMAG2348.jpg kiepska jakosc ale czym dalej tym powychodzily ciekawsze wzorki czekoladowe:tak:
u mnie tez bardzo burzowo i wietrznie

Załączniki

• IMAG2333-vert.jpg
    IMAG2333-vert.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 52
  • IMAG2348.jpg
    IMAG2348.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 52
Ulenka7883 u mnie bylo podobnie caly 1 trymestr przespalam drugi byl laskawy a trzeci plecy plecy plecy i szpilat od 28 tyg.
W ciazy od początku mialam 37
Przytylam 18 kg
Aaa jeszcze chcialo mi sie palic a nie pale a w pomieszczeniach czystych max 30minut wytrzymywalam wiec bylam biernym palaczem bo przechodzilam detox
Olusia- ja czekam na burze
Jussastar- ja mialam od początku objawy moze inna jestem

Jakby cos to kolejny okres 5,5,2014
Sory ze malo piszę ale mnie rozłożyło nie jestem chora ale nie wstane z lozka bo mi słabo takrze przepraszam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry