reklama

Staraczki 2014 :)

Oj piekny film był.
Zaraz zjadam obiadek i do pracy.
Co do perfum, to ja jakaś wyczulona jestem na wiele, znalazłam trzy i tego się trzymam, Elizabet "Sun" pleyboy sexy i adidas. Inne to albo głowa boli albo uczulenie na skórze.
Miłego Dnia.

reklama
Maluś u mnie też zimno,a teraz zaczęło lać :-p pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie,niestety :no: @ przyszła to i pójdzie,głowa do góry :tak:

Ula teraz planujesz bobaska więc jesteś bardziej w siebie wsłuchana, więc wszystko Cię zastanawia,co ma być to będzie :-p

dzień dobry wszystkim :-D
zabrałam się od poniedziałku do prac wszelakich w domu; wczoraj przyszedł czas na przegląd szaf - rezultat 2 worki ciuchów do oddania ;-) i w szafach miejsca jakby więcej, można jechać na wiosenne, zakupowe szaleństwo :tak: pogoda marna, pada deszcz, więc mycie okien musi zaczekać ;-)
Matik, ale zazdroszczę Ci tego słoneczka :-) już od jakiegoś czasu męczę męża o wyjazd na Kanary i myślałam właśnie o Gran Canarii , ale on jest zakochany w Bułgarii ;-) trochę boję się dość długiego lotu, bo nie przepadam ostatnio za lataniem i może dlatego mu odpuszczam ;-) mam nadzieję, że co się odwlecze.... itd. no, na pewno nie w tym roku, bo już inne plany wyjazdowe poczynione :tak:
miłego dnia wszystkim życzę

Witam Was Dziewczynki :) Kolejny dzień i kolejna późna pobudka - kocham spać :-D ale poza tym trzeba coś zjeść, posprzątać poprać więc za długo tu nie posiedze :) a do tego żeby było miło odkurzacz dziś mi się spalił...:wściekła/y: ja mu dam, 2 dni po skończonej gwarancji :wściekła/y:

Uleńko znam, znam wyroby od Sowy - mój T. mi kiedyś kupował od niego pyyyszne dużeee gniazdka i pączki, mniam :happy2: A! I życzę Ci, żeby @ nie przyszła ;-)
Ewelinko - jak się czujesz ?:)
Matik pozazdrościć pięknego słońca...mmm :blink:
Jak tam Dziewczynki ? Jak samopoczucia ?

Anka z tym odkurzaczem to nie zła historia...zazwyczaj tak jest ,że po gwarancji sie psuję ale 2 dni?! to prawdziwy pech. Ja kupowałam w zeszłym tyg odkurzacz ,bo niby działał ale już nie ciągnął jak powinien,chyba starość na niego weszła.

Uleńko ja w ogóle mam wrodzonego pecha do sprzętów elektronicznych :-D e-papieros - nawalił - szczęście gwarancja obowiązywała, pralka nawaliła - używaną kupowaliśmy, ale gwarancja rozruchowa była na szczęście, odkurzacz dla rodziców w prezencie - tak się zgrzał, że się koło stopiło - gwarancja była, mój odkurzacz - niestety nie, już nie na gwarancji, telefon - ekran siadł - gwarancją rzekomo tego nie uwzględniała, drukarka - rolki do wymiany (gwarancja obowiązywała)....i mogę tu wymieniać, a wymieniać :) Na szczęście nowy TV mój T. kupił i działa i też nic się nie dzieje :D

Wysłałam Ci PW :)

Dzięki dziewczyny
Wieszano Bułgaria a GC to jedna zupełnie coś innego tam zielono a tu sucho :( ale zawsze ciepło to plus ogromny

Co do objawów to wiesz nigdy nie wiadomo może jednak się udało , ile masz dni do nieplanowanej?

2 dni po gwarancji ??? !! Szok współczuję

Ja już trochę opalona :) słońce coraz szybciej opala :) jestem już cała mokra uf ;)
bo zimą to trzeba dłużej poleżeć na słoneczku :)

Jutro idę na wizytę 16.55 u Was 17.55 już nie mogę się doczekać , może będzie widać zbliżającą owu :)
No ciekawa jestem jakie zaproponuje mi rozwiązanie na te moje notoryczne poronienia

Wczoraj z okazji urodzin chłopców whpiliśmy po 2 lampki wina oczywiście czerwone półwytrawnego i szampan oczywiście a dziś normalnie jestem jakby piana jeszcze niesamowite jak ja się oszczędna zrobiłam :)
Całkiem niedawno kilka miesięcy temu mogłam całkiem całkiem wypić wina hm :) bardzo mnie to cieszy :)

A od zeszłego cyklu piję mleko sojowe i nie wiem czy to od tego ale dkóra zrobiła mi się fajniejsze i mniej problematyczna :)
pije któraś z Was ?

Matik ja @ mam mieć dopiero 20tego...
a co do mleka to nie pie sojowego i nigdy nie próbowałam nawet. za to normalne uwielbiam i mogę pić szkalnicami,prosto z lodówy:-D
moja teściowa robi sobie raz w tyg kąpiele w mleku,kefirach i maślance i ma tak świetną cerę,taką delikatną...ale mi szkoda kasy na takie cudeńka

reklama
Matik2012 to ja Cię kiedyś odwiedze ! :-D Ty mnie w Poznaniu, ja Ciebie w Hiszpanii :tak: to jest myśl!
a dobre to mleko sojowe? Próbuję się właśnie zebrać do sklepu :) ale tak mi dobrze w tej piżamce :tak: a później buszuję po nocy, kiedy Wy już śpicie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry