reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ok, uciekam po zakupy, później zabieram się za sprzątanie....no cóż, dobrze, że nigdzie nie mam dywanów tylko płytki i panele to awaryjnie odkurzacz szczotką zastąpię przejściowo :-D:-D Do później Dziewczyny, wszystkim śle całusy :)

Hej :) To znów ja....to forum rzeczywiście uzależnia :) Dopiero co wróciłam z zakupów, zrobiłam sobie kawkę i marsz na forum przed sprzątaniem zobaczyć co się dzieje :) Ja się zastanawiam czym się różnie od normalnych ludzi, Wy od rana na nogach, zakupy, przedszkola, dzieci, praca itp. a ja się przed południem budzę...jestem kompletnie zdezorganizowana:baffled: Mam nadzieję, że z dziecko mi przywróci stan normalnego funkcjonowania :-)
Ale póki co, chyba się zanosi na brzydką @ ...

Matik mówisz? Oby nie..ja od zawsze miałam szacun dla kobiet, które potrafią sobie zorganizować czas, pracę pogodzić z domem, w domu zawsze obiad, dom posprzątany... U mnie to wygląda wręcz odwrotnie, pracuje na marne 1/4 etatu na śmieciówce , więc można uznać, że jestem bezrobotna, bo co to za praca 4 h dziennie co 2 tyg? Do tego studia, ale to raz na dwa tygodnie. Z obiadem często się nie wyrabiam, a czasem w ogóle go nie ma. Jak się zawezmę to chatę na błysk wyligam, ale jakoś trudno mi utrzymać ten porządek w takim stanie jaki był na świeżo po sprzątaniu...irytuje mnie to. Ciągle mnie czas goni, wszędzie się spóźniam...ach to się wygadałam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry