reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Asik nic nie mów! Jest masakra w sezonie. Nawet po Monciaku się przejść nie można jest dziki tłum. Najgorsze jest to, że to buraki są wielokrotnie. My zawsze na wylegiwanie się wybieramy miejsca o których turyści nawet nie wiedzą :)

Motylkowa a jaki masz tel? na androidzie czy coś innego. Ja weszłam w aplikacje-pobierz-BabyBoom- i jest supcio, albo przez sklep play to i tak jest darmowa aplikacja

reklama
Ja mam HTC na windows!! zaraz zerknę moze to znajdę!! idę spać kochane bo wstaje o 3:30 wiec pasowałoby sie przespać!!

Dobranoc :*

ja też mam htc na windows więc jak znajdziesz to daj znać bo ja to sieroa jestem jeśli chodzi o jakies sprawy techniczne :)

aureolcia, jak byłam w ciąży z Matim to kreskę też miałam jaśniejsza od kontrolnej więc myslę, że nie masz się o co martwić :)

O rany nie mów, że tak wcześnie do pracy wstajesz?!
Poszukaj tam gdzie gry pobierasz albo wpisz sobie w google.

Ja też przechodziłam cytomegalię i to w pierwszej ciąży walczyłam, to był dramat, ale na szczęście mój Paweł jest zdrowy. Ma co prawda problem z serduszkiem ale ważne, że zdrowy fizycznie i psychicznie z resztą da się żyć.

Aureolcia :) piękna kreska.

Asik nic nie mów! Jest masakra w sezonie. Nawet po Monciaku się przejść nie można jest dziki tłum. Najgorsze jest to, że to buraki są wielokrotnie. My zawsze na wylegiwanie się wybieramy miejsca o których turyści nawet nie wiedzą :)

Motylkowa a jaki masz tel? na androidzie czy coś innego. Ja weszłam w aplikacje-pobierz-BabyBoom- i jest supcio, albo przez sklep play to i tak jest darmowa aplikacja

łał to są takie miejsca...:)
Ja jeśli morze to lubię urlopik w Łebie spędzać :)

Tak Asiu właśnie tak wcześnie bo dojeżdzam 70 km do pracy! nie mogę znaleźć tego BB w aplikacjach, zerkne jeszcze przez google :)

Aureolcia cudna kreseczka :) nie ważne że blada ważne że jest!!

Ja w Łebie byłam chyba z 10 lat temu na obozie jakimś! cudne miejsce :)

Ostatnia edycja:
noi dupa!! naprodukowałam post a on mi znikł.. ojjjj

Asiu jak to ściągnąć na tel próbowałam ale nie daje rady :/
a co do fb , prześlij Olusi link do swojej stronki a ona cie doda do grupy :)

Agniecha najlepszego :*

Cyntia mnie szlag chciał trafić jak to przeczytałam!! skoro ona nie chce synka ja go bardzo chętnie od niej wezmę..!! My juz ponad 2 lata.. i jak juz była ciąża to dupa!! wiec niech sie kobieta cieszy ze wogóle zaszła!!! ahhh problemów innych na świecie nie ma..!!

motylkowa popieram twoja wypowiedź w 100% co do kudia81

reklama
Do góry