Mimoza, ja mogę Ci napisać, bo brałam. Dostałam pod koniec roku lutelyn, bo poroniłam i miał mi pomóc oczyścić się + usunąć torbielkę. Brałam go przez 10 dni i później przez parę dni nie miałam @. Z tego co pamiętam po tygodniu dostałam @. Bardzo dobrze się po nim czułam i jestem zadowolona z niego, bo dzięki niemu dobrze się oczyściłam nie musiałam mieć zabiegu i nie mam już torbiela. Ile czasu bierzesz i ile masz tabletek? Lekarz powinien Ci coś na temat tego leku powiedzieć.
Asmi, dziękuję że pytasz :* U mojego męża z pracą pokręcono jest. Od środy jedzie do pracy na umowę zlecenie, a później jedzie na działalność i dodatkowo za kolegę robi 2/3 h i ma normalnie płacone. Jak kolega się zwolni (jeszcze nie wiadomo, czy wyjedzie do Niemiec), to M chce pracować przez 2/3 miesiące jak pozwolą co 2 tygodnie u siebie na umowę o pracę (normalnie), za kolegę (co 2 tygodnie) i za siebie na działalności (normalnie). Rozmawiałam z M na temat tej pracy i o tym, że tyle pracuje. Ale on do mnie tak powiedział "Wolę tyle pracować przez 2/3 miesiące, niż wyjechać na 3/4 miesiące i nie być z Wami). Jeżeli to wypali, to trochę kasy będziemy mieć

A jak u Was ze staraniami? Jak się czujesz? Nie boisz się mieć dziecko w tak krótkim czasie?
Aschlee, zapraszam :* Kochana, jak z zupką chińską?

Tzn. jak z tym makaronem?

Ja przyprawę carry dodaje do swojej sałatki. M się zajada jak robię
Jołasia, mam nadzieje, że wyniki będą dobre :*