reklama

Staraczki 2014 :)

Malus wszystkiego najlepszego :*;-)

Ulenka ciesze sie ze z ciązą wszystko dobrze....:-)

Jołasia
trzymam kciuki by @ nie przyszla....;-)

Cyntia
co sie nie odzywasz? co tam u ciebie slychac?:tak:

mychunia fajnego masz meza... moj tez mi pomaga zakladac firanki i myc okna... chociaz mycie okien to ja robie...

Karolina a co tam u ciebie? @ przyszla? mam nadzieje ze nie..:happy:

mligocka jak tam u ciebie w pracy jest na weekend majowy ?:tak:

dziuneczka po cichu gratuluje...;-)

reklama
Witam,

Maluś najlepszego:) spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
:-)
Maluś ale pyszne manu grillowe mniam :) ja z moim tez dziś grilowalismy ale u nas były tylko kiełbaski, cukinia i cebulka:)

Anula chyba nie miałam jeszcze okazji Ci pogratulować ciąży:) Bardzo się cieszę :) napawasz nadzieją, że mimo wszystko może się udać, nawet po kilkunasty miesiącach starań:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się nocną porą :-)
Ja dzisiaj cały dzień w pracy - 8 h bez chwili nawet na śniadanie :baffled: kręgosłup się odezwał, zbyt dużo się dziś nadźwigałam. Ludzie zrobili szturm na sklep niczym przed świętami :eek: Później zakupy na jutrzejszego grilla. U nas ma być niby 14 st i w miarę słonecznie. Oby nie padało:tak: Nie za dobrze się czuję jednak, dzisiaj zauważyłam odrobinę krwi na bieliźnie (21dc :confused: ), do tego temp 37.3 i ogólne osłabienie. Mam nadzieję, że to jednak zwykłe przemęczenie, a nie żadne przeziębienie :no: Oj, jak ja nie lubię chorować :angry: Nie sugeruje, że to ciąża, bo na zajście były małe szanse - chociaż ja powstałam z wypadku - przypadku :-D. A i druga sprawa - ja nigdy jeszcze nie mierzyłam tempki w celu starań - więc w moim przypadku to żadne odniesienie. Zobaczymy co będzie jutro, bo chciałabym być w kondycji na grillowanie :tak:

Jutro serwuje i serdecznie zapraszam Kobietki:
-kaszaneczka
-szaszłyki z pieczarkami, papryką i cebulką z kurczaka (dzięki za polecenie)
-tradycyjnie kiełbaska
-karkówka marynowana
-skrzydełka z kurczaka :-)
-suróweczka w warzyw i młode ziemniaczki (również z grilla:-))

Niby wszystkiego dużo - a ja się martwię czy na 7 osób wystarczy :-D

Malusiolka - wszystkiego co najlepsze w życiu! Zdrowia, radości, miłości, pieniążków również - ale najważniejsze Fasolki Kochana!

Dzien dobry Kobietki u mnie znow dzisiaj pochmurno az sie na dwor nie chce wychodzic ja juz po spacerku bo piesio sie domagal ;) teraz pora na goraca kawusie :tak:

Milego dnia Kobietki.

reklama
Iwo miło widzieć znajome osoby:) dawno mnie tu nie było, bałam się że już tu nikogo nie będę znała. U mnie jakoś bez znacznych zmian. Poukładaliśmy sobie trochę podejście do sytuacji dot posiadania dziecka. Trochę rozmawiamy o adopcji. Ogólnie jest lepiej, ale jest to temat trudny i mój M najchętniej by o nim nie rozmawiał, a ja wręcz odwrotnie. Nazwałabym to polem minowym. Ale psychicznie jest lepiej niż na początku. Intensywnie próbuje zmienić pracę, ale na razie nic z tego nie wyszło. Dla mnie wielką przeszkodą są rozmowy kwalifikacyjne, które sa moja istna "piętą Achillesową". Jak nad tym popracuje to powinno być lepiej, oby:-) A teraz się urlopuje, całe 10 dni, szkoda, że to co dobre szybko się kończy;)

Iwo a Ty jak się czujesz?:)
Agniecha doczytałam że będziesz mieć dziewczynkę, gratuluje:-) a jak Ty się czujesz?

Asia Szw co u Ciebie kochana? jak starania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry