Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Kochane byliśmy 30 kwietnia u lekarza maleństwo ma 32 mm ma rączki, nóżki i się kopyrtał Jesteśmy bardzo szczęśliwi ... mdłości i wymioty troche przechodzą
Uleńko cieszę,się, że ciąża przebiega prawidłowo. Ja nie miałam tyle szczęścia co Ty i u mnie niestety ból piersi to będzie jednak ta prolaktyna. W poniedziałek robię jeszcze raz wyniki.
Asmi a jakie ćwiczenia robisz? ja tez ostatnio zabrałam się za ćwiczenia. Na poczatek poszedł w ruch killer i skalpel chodakowskiej i basen czasami biegam z mężem jak pogoda dopisuje, co obecnie jest utrudnione Aschlee to życzę powodzenia
Dzień dobry :-):-)
A u mnie ... plamienie i @ nadal brak.
Plamienie się zwiększyło a to już coś.
Jak już jej się nie spieszy to niech poczeka do Poniedziałku
Witam wszystkich! Kochane mam takie pytanko.Dziś czuję że mam jajeczkowanie. Wczoraj było przytulanko, dziś niestety nie będzie bo mężuś idzie na noc do pracy. Myślicie że jeszcze jutro mam szansę na dzidziusia ?