reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasik, po prostu dzwiło mnie to że @ taka słaba, w ogóle nie miałam bólu typowego dla @ żadnych skurczy. Tylko dziś już trzeci dzień jakby mi kto w pr jajnik i macicę igły wbijał. Brzuch napięty wypełniony a ja przecież w ubikacji byłam tyle razy że nic nie powinno być. Nawet gazów nie ma. A tu okazało się. płynu tyle że gin odrazu zauważył. A testy mogą wychodzić ujemne nawet w prawidłowej ciąży a co dopiero w ok 31 dc.

Jołasiu- trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze! Jestem ciekawa, czy przypuszczenia się sprawdzą. Oby nie była to ciąża pozamaciczna. Dobrze, że szybko zareagowałaś, że coś jest nie tak.

Lalka- jej, strasznie mi przykro. Jest jeden plus. Lekarz zdiagnozował sprawę i przynajmniej wiadomo jak ukierunkować ewentualne leczenie. Głowa do góry Kochana! I Ty pochwalisz nam się pozytywnym testem ciążowym!

Iwo- Twoje porównanie pierścionka Blair spowodowało, że spadłam z kanapy ze śmiechu, hihi.

Lalka tak jak Anulka mowi I Ty pochwalisz sie pozytywnym testem.My wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki :tak:

Jolasia &&&&&& zeby wszystko bylo dobrze :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Anula - nie potlukłaś się? :)

Lalka - a przy pierwszym podejściu nie było problemów z plemnikami?

Jolasia- trzymam kciuki by się szybko wyjaśniło. No i by ból minął.

Witam :happy:
majdaczek
witam i &&&&&& za powodzenie
Jołasia oby wszystko było dobrze
lalka przykro mi,ale wierze,że będzie Ci dane być mamą
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki imocno kibicuje &&&&&

Ja, jak do jutra @ nie przylezie testuje,dziś 30 dc - zwykle 28.Boje się ,ale wóz ,albo przewóz-dam znać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry