reklama

Staraczki 2014 :)

Witam porannie

Dzieczyny dajcie spokój, niech Asia jedzie sama z Szym, w końcu to jej wyjazd. Przecież ma wrócić w większym składzie.

Jołasia powodzenia na wizycie, testy chyba wychodzą przy pozamacicznej, bo jak mi wychodziły to lekarze podejrzewali pozamaciczną

reklama
Dzien doberek :)

Po tygodniu laby czas do pracy :) oczywiście nie obyło sie bez komplikacji, bo w weekend padł prąd i padły mi hodowle komórek, ale juz kolejne puszczone wiec luzik :)

KasikZ ale Ci fajnie :) na długo jedziesz?

Iwo wrzuce Wam dzis fotkę na palcu :) łapie fluidki :)

Anulka wrzucaj zdjęcie brzusia

Asiula kto wie moze z Paryża wrocicie z pasażerem na gapę ;)

Gochson ma racje, Asia jedzie tylko z Szymem niech robią małą elegantke paryską ;) a przy tylu kobietach by sie chłop peszyl ;P

U mnie chyba powtórka z rozrywki :( myślałam ze pójdzie temp w gore a ta w dół.... Fakt ze ostatnio sie działo i wyjazd i emocje i moze to wpłynęło na owu... Ale wczoraj miałam mocne pieczenie i ból jajnika takie jak na owu wiec moze skoczy w końcu jutro albo pojutrze. Tylko Narzeczonego :D muszę dorwać, wczoraj mi uciekł ale dziś Go dopadne ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
najgorsze w staraniach wydaje mi się to ciągłe myślenie o tym, w sensie kiedy już się jest na tym etapie, że tej jednej rzeczy podporządkowuje się większość swojego życia i myśli. no i to wyczekiwanie co miesiąc... życzę wszystkim dużo kreseczek (;

Asiula kuruj sie nie smutaj;) bedzie fajnie.
Blair jade na tydzien ale to sluzbowo znaczy po hotelach bedziemy jezdzic wiec marne szAnse na wypoczynek.
Co do staran u nas minal rok - jako ze przezylam starania ponad dwuletnie - wiem ze na kazdego przyjdzie czas. Aniu j juz z pokoro wlasnie podchodze juz nawet testow nie robie.
Lece buziole.

hej dziewczyny :tak:

godzina 9 i 20 stopni choć pochmurno...

mnie do wczoraj głowa boli, pewnie na zmianę pogody :-(

agniecha cudne zdjęcie :tak:

blair
kochana jak na dziś ;*

kasik nie wiem, bo dalej objawy ciążowe znikome, ale wierzę, że wszystko ok :tak: czekam z niecierpliwością na 22 to wtedy się wszystkiego dowiem :-D

kasik, Asia zazdroszczę Wam wyjazdów...

Asiu zdrówka życzę ;*

reklama
Witam Was Moje Kochane Kobietki ;-)
Przepraszam, ale nawet nie mam siły, aby za wiele napisać.
Postaram się na bieżąco podczytywać Was, ale z wypowiedzi póki co zrezygnuję.
Byłam dzisiaj u lekarza - dostałam antybiotyk i masę innych leków. Dopadło mnie zapalenie gardła...

Jak wyzdrowieje, to wrócę!

Całusy dla Wszystkich! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry