• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee - co się dzieje?

Agniecha - mój mi wczoraj ciśnienie podniósł. W sklepie pan zobaczył brzuszek i zaprosił od razu do kasy a kolejka była. Nie powiem miło mi się zrobiło a emek do mnie "nie wiem z czego się cieszysz 14 tydzień a tobie już brzucho wystaje" normalnie popsuł mi humor na resztę wieczoru...

reklama
Iwo faceci to tacy nieogarnięci

Ewelinka widzę co labolatorium to inne wymogi, mi tam pozwalali cytynę, co wiecej ginka mi to sama zaproponowała bo ja nawet nie wiedziałam, tyle ze ja chyba robiłam dużo później no i mnie wtedy już mdłości nie męczyły.

o 10.30 mam wizyte na dywaniku u szefowej...
Czasem chyba nie potrafie sie zamknac w odpowiednim momecie I z tego zaraz pewnie beda same problemy[emoji35]

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Iwo, faceci są dziwni, świntuchy z nich, jakiś czas temu zeszło na temat o przytyciu w ciąży itp. Ja się go pytam czy widać że przytyłam a on no tak ale to chyba normalne w ciąży :) Zamiast pocieszyć biedną babę, że np brzuszek Ci urósł itp

Aschlee, tule mocno, no niestety w większości firm tak jest że własne zdanie jest ie mile widziane, u nas jest tak samo, zauważyłam, że kierownictwo wybiera na liderow osoby które raczej nie będą się stawiać i grzecznie będą wypełniać ich polecenia

Ostatnia edycja:
Ja po rozmowie nie bylo zle...myslalam ze bedzie gorzej...
Anulka masz sporo racji nie powinnam sie wszystkim tak zadreczac :tak:
Kurcze moze ja juz taka nerwowa przed terminen @ jestem.Mam nadzieje ze wredota nie przyjdzie

Iwo tak jak dziewczyny mowia faceci to tacy sa ze najpierw cos palna a dopiero potem mysla...albo byl zazdrosny o to ze Pan byl taki mily dlatego palnal taka bzdure :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Gochson- dziękuje, jest ok. Najgorsze są mdłości, ale dam radę. Wy już się oficjalnie staracie czy jeszcze czekacie Kochana?

Iwo- no to chłop Ci pojechał, ja piernicze. Zamiast się cieszyć razem z Tobą brzuszkiem to tu takie docinki. Ech, te chłopy...

Aschlee- widzisz, nie jest tak źle. Głowa do góry! Czasem trzeba powiedzieć co się myśli, bo inaczej to człowiek by się wykończył. Nie martw się Kochana, pewnie większość z nas by podobnie zrobiła jak Ty.

Maluś- hooop hooooop! Kochana czekamy na jakieś info od Ciebie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry