• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny czy jak wasi panowie robili badanie nasienia to bylyscie z nimi? Bo mój ma w pon.na 10 a ja jestem w pracy i musialabym kombinowac zeby wyjść.

Aschlee Gochson &&&&&& za przyszłe testowanie.

czy któryś z waszych chłopaków robił badania w Invicta? bo tam jest wypisana procedura, że należy materiał do badania przynieść ze sobą, a czytałam w niektórych miejscach, że to się na miejscu już robi... jakieś wskazówki?

Manowce to napewno zalezy od tego gdzie sie robi. Najlepiej dopytac konkretnie na miejscu.
Jeśli pisze ze nasienie trzeba przynieść to pewnie taki mają schemat.
U nas zostawia sie na miejscu.
A ile u was kosztuje badanie? I ile sie staracie?

Manowce to napewno zalezy od tego gdzie sie robi. Najlepiej dopytac konkretnie na miejscu.
Jeśli pisze ze nasienie trzeba przynieść to pewnie taki mają schemat.
U nas zostawia sie na miejscu.
A ile u was kosztuje badanie? I ile sie staracie?
w Invicta kosztuje 100 zł badanie podstawowe, patrzyłam jeszcze na Invimed, ale tam nie mogę cennika znaleźć.
Na razie dopiero 4 miesiące, ale i tak się niepokoję, że nie ma efektów /:

Anula kochana nie dotarlam do gabinetu tylko dla odmiany do szpitala..

dostalam krwotoku,potem po kroplowce to wogole krew mi sie po nogach lala.. Na badanie mnie wzieli .. Dzidziol zyje i ma sie dobrze ,ruszalo sie to moje dziecko.. A krwotok z tego ze zostal pecherzyk po tamtym blizniaku ,ktory okazuje sie nie wchlonal sie do konca.. I prawdopodobnie dojdzie do poronienia tegoz pecherzyka.. I zeby dziecie zatrzymac musze lezec.. Do tego gdzie tam jeszcze krwiak w tym wszystkim jest i to dosc spory..

dziewczyny ja to nie moge miec spokojnej ciazy tylko musi sie cos zawsze dziac..

Motylku- no nie wierze w to co piszesz. Boże, dlaczego Ty masz nieustanne przeboje w tej ciąży. Dobrze, że Twój dzidziuś jest bardzo silny i wszystko przetrzymuje. Pewnie po mamie taki siłacz. Motylku życzę Ci, abyś w końcu zażegnała wszelkie komplikacje i zaczęła się cieszyć w pełni spokojną i zdrową ciążą. Ech... no koszmar jakiś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry