• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus hop hop gdzie jestes?
Dzisiaj mnie naszlo na koktajl truskawkowy...chyba trzeba bedzie zrobic.Chetne na truskaweczki prosto z pola zapraszam :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Ostatnia edycja:
Anka to zapraszam ja ostatnio wpadlam do wazywniaczka to zakupilam mase egzotycznych owocow ( kiwano,granaty,marakuje,karambole,liczi,pitaje,kumkwaty,persymony,rambutany,salak,moja ulubiona papaje i pomelo) wiec roznych witaminek mam pod dostatkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Anka to zapraszam ja ostatnio wpadlam do wazywniaczka to zakupilam mase egzotycznych owocow ( kiwano,granaty,marakuje,karambole,liczi,pitaje,kumkwaty,persymony,rambutany,salak,moja ulubiona papaje i pomelo) wiec roznych witaminek mam pod dostatkiem

Aschlee - ja mam w domu arbuzika, mniam;-)

Chyba dziewczyny napadnę na wasze lodówki :biggrin2: Aschlee, na twoją zwłaszcza :-)
Ja aktualnie jem frytki, bo w pracy zastrajkowali z kuchni i trzeba było zamawiać coś z zewnątrz :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry