• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Susel - dziękuje Kochana za pamięć i wsparcie! :tak:
Ewelinko - super, że wszystko wyszło w porządku :happy2:
Mimozama - do kiedy jesteś w Pń? Ja 14.05 dopiero pozwolę sobie na wyjście z domku, na 10.00 mam USG (.)(.) i później jestem do Twej dyspozycji :-D

Dziewczyny a ma ktoś nr do Jołasi?

reklama
Witam się wieczorowo :-)
Widzę że duzo sie dzieje jak zawsze dziewczynki :tak:
Motylku kochana jestem z Tobą, wszystko będzie dobrze :tak::tak:
Asiku zdróweczka kochana moja :*:*:*
Maluś Jolasia co się z Wami dzieje martwimy się !!!!
XankaX Ojj walka z tłuszcze to masakra na początek spróbuj ograniczyć posiłki do 5 dziennie ale małych porcji i ostatni jeść 2 h przed spaniem to pomaga bardzo !!!!!:-)
ewelinka super że badania dobre teraz nie pozostaje Ci nic tylko odpoczywać:tak:

Ja wróciłam z fitnessu tabatkę zaliczyłam kalorie spaliłam ale dzisiaj sie troszkę obijałam za to jutro o 8 mam 1h na bieżni..blechhh Ale są tego rezultaty w końcu i nawet nie złe :-):-) więc walczę dalej póki mogę. Moja @ już się zbliża...:/

Witam

Ja wlasnie wracam z pracy wiec mam chwile:)

Dziewczyna z innego forum pisala ze Malus ma ciezki dni i odezwie sie na czasie,ale dla pewnosci jutro z rana do niej napisze i dam Wam znac jak sama sie nie pojawi.

Motylku co to za straszna historia!! Jejku dobrze ze wszystko sie uspokoilo!!! Ladnie lez i mam nadzieje ze to juz koniec problemow!! Trzymaj sie!

Ashlee ale masz zachcianki na owoce;) polowe z tych owocow na oczy nie widzialam haha.
Dobrze ze sytuacja sie wyjasnila;)

Ewelinka no to super ze badanie wyszo OK;) teraz mozesz byc spokojna!

Malus kochana cokolwiek sie nie dzieje to wspieram i mam nadzieje ze sie ulozy !!!
Julka co u Ciebie ??
Aschlee oby szybko swiatelko zajasnialo i byly II kreseczki :)
Motylek wspieram i mam nadzieje ze Ludzik teraz nastepna niespodzianke zrobi juz pozytywna w postaci ruchow w brzuszku !!!
Iwo oby coreczka szybko wyszla ze szpitala i zebyscie juz zapomnieli o tych szpitalnych murach do czasu Twojego szybkiego i przyjemnego porodu(tego Ci zycze ) hihi :*

a My mamy wstrzymane starania i szczerze bardzo dobrze sie czuje psychicznie bo odpoczywam od tego rozmyslania ...
z przyjemnych rzeczy to są dwie wiadomosci jedna taka że P. znalazl prace u innego goscia na budowie i to tym razem bezposrednio u niemca a druga ze kupilismy samochod :)

caluje mocno wszystkie Kobietki i mocno zaciskam kciuki :)

PS zapomnialam Blair wielkie wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!! chociaz pierscionka nie zdazylam zobaczyc to wiem ze na pewno jest cudny !!

Dzien dobry Kochane w sobote ;) dziekuje za mile slowa.Pisze z Tel a tu nie mam opcji dziekuje niestety :( watpliwosci super wiadomosci :tak: mowilam Ci ze na pewno wszystko sie pouklada ;)

Julia owocki egzotyczne ale tutaj sa bardzo czesto w sklepach dlatego jak tylko sa to sie zaopatruje ;) a potem z niektorych wysiewam nasionka ale to od 3 miesiecy wpadlam na taki pomysl wysialam 2 nasionka karamboli I oba wylazly a jak podrosly to zauwazylam ze po dotknieciu listki sie skladaja I dopiero rozkladaja sie na mowo jak nikt ich nie dotyka przez dluzsza chwile ;)
Milego dzionka Kochane

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Hej :)

Witam sie z wyrka :( w czw poszliśmy pobiegać i nalapalam sie zimnego powietrza i wczoraj sie obudziłam z mega bólem gardła, cały wieczór sie leczylam, bo dzis idziemy na koncert. Dzis juz na szczęście lepiej ale jeszcze aspirynka sobie wezmę na wszelki wypadek :)

Motylku jak czytałam Twojego posta wczoraj to zamarlam, cieszę sie ogromnie ze z dzieciaczkiem wszystko dobrze, bedzie mały strongman! :)

Iwo ten Teoj chłop to niepoprawny... Ech mężczyźni tak maja czasem ze najpierw powiedzą a pózniej pomyślą ;)

Wątpliwości no i super ze sie zaczyna układać ;)
Dziekuje za gratki :*

Asiu a Ty jak sie czujesz?

Aschlee ooo fajny pomysł na taki domowy ogródek, ja mam zasadzona tylko cebulkę na szczypiorek ;)

Ewelinka super ze badanie wyszło dobrze :)

Przepraszam jesli komuś nie odpisalam....

Ovuf wyznaczył mi owu ale przerywaną niewiem czemu? W każdym razie znowu kiepski czas serduchowania, ale co poradzić jak G przemęczony ciagle tą pracą. Na szczescie od czerwca juz nie bedzie pracował bedzie na wolnym, ja do końca maja mam abonament na ovuf, wiec postanowiłam ze nie bede kupować kolejnego i pójdziemy na żywioł, bez mierzenia temp, bez testów, kiedy nam sie zachce ;)
Teraz jak by sie udało to byłby dzidzius zaręczynowy ;) ale dwa dni przed owu to trochę duzo jednak...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
reklama
Wątpliwości - wczoraj wyszlimy ze szpitala: rozpoznanie młodzieńcze zapalenie stawów. Teraz się leczymy.

Jutro komunia także miłego weekendu.
Plisssssss podeslijcie słoneczka na jutro!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry