Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Maluś juz wczoraj pisalam ale wcielo mi posta, a nie chcialo mi sie pisac jeszcze raz. Pamietaj jestesmy z Toba!!! Mam nadzieje ze stomatolog ogarnie temat.
Ciężarówki jak się czujecie Halooo?
Iwo mam nadzieje, że ten okropny deszcze oznacza ze u was jest słońce tak jak sobie tego życzyłaś.
Mligocka co tam u ciebie?
Martwie się o Jołasie któraś wie może co u niej??
Anulka. KasikP moje dziewczynki kochane odezwać sie prosze tutaj!!!!
U mnie pogoda brzydka i taka ma być przez cały tydzień. M zaraz jedzie na cmentarz do babci do innego miasta, a później prawdopodobnie znajomi z córeczką przyjdą do nas. Jakoś nie mam nastroju na przyjmowanie gości. Na szczęście zęby na razie nie bolą, ale i tak zapiszę się do dentysty. Od środy nie wiem ile schudłam, ale brzuszek mam znacznie mniejszy niż wcześniej. Ból zęba to dieta cud
Aschlee, ja też mogę prosić o słoneczko? Nie lubię jak pada. Buziaki :*
iwo, nie doczytałam. Kiedy młoda ma komunię? Czy już była? Jak się czuje. Buziaki dla niej :*