• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Malus pewnie Tobie tez przesylam sloneczko:tak:

Bada Tobie rowniez zycze milego dzionka:tak: jak sie czujesz?Tobie udalo sie w pierwszym cyklu po zajsc? Jak nie doczytalam to przepraszam.

Motylku jestes pod dobra opieka a to najwazniejsze:tak:

reklama
hej dziewczyny :tak:

wczoraj przeżyłam chwile grozy, bo miałam plamienia... ale wychodzi na to, że mąż m racje, że to z powodu tego, że wczoraj bardzo mało wypiłam.... jak się wystraszyłam i zaczęłam więcej pić, po jakimś czasie przeszło i ani w nocy ani dziś już nie plamię :tak:

bada ;*

Asia czekam, aż się bakterii pozbędę się z moczu.... i z niecierpliwością czekam na 22 na badania prenatalne :-)

Motylku
będzie dobrze ;*

Aschlee w drugim cyklu była jedna @ po 5 tygodniach od # , boje się okropnie,ale wierzę,że teraz będzie tylko lepiej.Trzymam mocno kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny :happy2:
My niedawno wstaliśmy... :-D

Iwo - liczę na relację z komunii córci :) Oby pogoda była piękna! &&
Bada - całusy dla Ciebie i Fasolki :*
Motylku - najważniejsze, że jesteście pod stałą opieką...:tak:
Aschlee :*

Bada musi byc dobrze kochana.Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki &&&& a lekarka dala Wam zielone swiatlo czy sami podjeliscie decyzje? Pytam bo ja tez sie strasznie boje, mimo ze moja mnie zapewnia ze wszystko bedzie dobrze.

Anka :*

Dzień dobry Kochane!

My mieliśmy jechać dzisiaj na zakupy po meble ogrodowe, ale mam dzisiaj takie nudności, że nie ruszam się z domu. :baffled:

Maluś-
Kochana takie przykre chwile przeszłaś. Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że ludzie, którzy w stosunku do Was mają takie wstrętne podejście jeszcze otrzymają to samo tylko z podwójną mocą. Tak nie powinno być. Co za okropni, bezduszni ludzie. Maluś a jak Dziewczynki?

Motylku- poproś może R. i niech Ci nakupuje jakiś gazet, albo książek o rodzicielstwie i myśl pozytywnie o dzidziolku i czytaj sobie takie tematy. Na pewno się uspokoisz i czas szybciej Ci minie.

Bada m- jak się czujesz? Są już jakieś objawy ciąży? Przypomnij mi Kochana czy Ty badałaś beta hcg?

Ewelinka- portki kupione?

Mychunia- kurcze, to się strachu najadłaś z tymi plamieniami. Ja to w takiej sytuacji od razu bym leciała na pogotowie. Ale fajnie, już niedługo masz prenatalne. Mi ginka kazała się zapisać w okolicach 10 czerwca.

Iwo- mam nadzieję, że pogoda Wam dopisuje i dzisiaj jest najpiękniejszy dzień Waszej córci.

Gabis, Gochson, Blair, Suseł- gdzie się podziewacie Kochane? Mocno tule Was.

Asiu, Kasik, Aschlee, Anka- buziaczki dla Was! :*

Lekarz powiedział,że po pierwszej @ można się starać,bo jest większa szansa,że szybko zaskoczy,zresztą zrobiłam na własną rękę hormony i wszystko wyszło bardzo dobrze,więc uwierzyłam,że może tak miało być i koniec.
Anula nie,nie badałam,nie chcę się stresować,zresztą test 2 dni po terminie @ był bardzo wyraźny,dziś powtórzyłam i jest Ok.,w tamtym cyklu w którym # kreski na teście były dużo bledsze.Liczę,że będzie ok.A z dolegliwości to piersi-ból,swędzenie,dużo śluzu,szybko się męczę,poce, mdłości i to na razie tyle

Miłego popołudnia, znikam ,bo my dziś świętujemy-synuś ma urodziny i na 16 przychodzą goście :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry