• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis no wlasnie ja zawsze mam problem z wyborem nawet takich zwyklych rzeczy jak buty czy sukienka.Musze 40 razy przemyslec;-)Moj z kolei jak typowy facet pierwsza rzecz sie spodoba t juz innych pod uwage nie bierze:-D

reklama
Cześć dziewczyny

Jak Wy dopytywałyście się o wynik to ja już byłam wieziona do szpitala. Nie wyrobiłam. Nawet łyka wody nie mogłam wziąć do ust. Brzuch był taki napuchnięty. Młyn w otrzewnej w kilku miejscach a najwięcej za macicą. Bardzo wysokie crp. oddział ginekologiczny. Objaw blumberga. Byłam wręcz przezroczysta. Dziś po płynie ani śladu, jedyne co mi zostało to siniaki po zastrzykach, opuchnięty nadgarstek po wenflonie i łaskawa grzybica po całej masie antybiotyków. Leki do domu, zwolnienie i odpoczynek. Na koniec dr mnie pocieszył, że jeszcze dwa tygodnie i będzie dobrze. Później @. Beta była odrobinkę poniżej 1. Najprawdopodobniej nałożyło się kilka czynników. Jakiś stan zapalny tkwił we mnie z bardzo słabymi objawami. Później pęcherzyki popękały i płyn do zatoki duglasa, trochę podrażniło, następnie przerośnięty torbielowaty pękł i wylał się za macicę, przemarzłam międzyczasie w pracy się wysiliłam i gotowe. Dieta lekkostrawna żeby nie podrażnić. Kontrola za 10 dni.

Kładę się bo mnie się we łbie kręci.

Aschlee to ja mam właśnie podobnie. Ale bardzo czesto u mnie jest tak ze przejde cale miasto a wracam po to co mi sie pierwsze spodobało ;-)

Jolasia dobrze ze sie odezwalas bo sie martwilysmy.Bidulko lez i odpoczywaj tak jak kazal lekarz.:tak:Teraz juz tylko z dnia na dzien bedzie lepiej:tak:

Gabis to fakt czesto tak jest ze wraca sie do pierwszej rzeczy ale lepiej przejsc poogladac wszystko 5 razy niz potem zalowac.Dlatego ja jak jade po cos to albo biore laptopa i jak moj na mnie czeka to gra w gry ( wtedy nie marudzi ze dlugo lazilam) albo jade sama:-D

Jeny Jołasie nawet nie wiesz jak my się o ciebie martwiłyśmy!!!! Szczęście w nieszczęściu że wszystko sie tak skończyło. Dbaj o siebie kochana,

Gabis a po tym dniu w ktorym przypuszczałaś ze masz ovu nie niałaś jakois bolów brzucha, kłuś itp??

Jolasia dobrze ze sie odezwalas w koncu. Ale biedna mialas przeboje. Kurcze az uwierzyc nie moge.
A jak sie terax czujesz? Jux jestes w domu tak?
Trzymaj sie Kochana.

Asia a Ty jak sie czujesz? Ja od dnia w ktorym przypuszczam ze mialam owu czulam klucia jajnikow czasem bardzo intensywne.Potem jak to sie skonczylo to zaczal pobolewac mnie czasem brzuch jak na @

No właśnie Aschlee ja też tak mam. Dzień po ovu zaczął kłuć i ciagnac mnie jajnik i tak przez jakis tydzien, a teraz od 3 dni mam takie bóle macicy, pieczenie, ale nie jak na @, do tego wieksze piersi. Dziś mam 11dpo i nawet zatestowałam, ale wyszedł negatywny, wiec myslalam ze moze pecherzyk nie pekl skoro mam takie macicze bole ????????? I tak sie nie nastawialismy bo mielismy tylko jedno serce w dniu ovu a tak to dalismy sobie spokoj

reklama
Asia a moze po prostu stezenie hormonu jeszcze jest za male dlatego negatyw a tak na prawde sie udalo:tak: ja tez zaczynam sie zastanawiac czy nie skocze na bete bo te moje objawy zaczynaja mnie zastanawiac a wiem ze na test jest jeszcze za wczesnie...nastawiac sie nie nastawiam ze juz pierwszy cykl i musi sie udac...wiec to nie wyobraznie...chyba ze jakies chorobsko mnie bierze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry