reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis - no to mas odpowiedź :-):-):-):-):-) beta pięknie przyrasta. Ja 13dpo miałam identyczny (wrzucam jeszcze raz). Możesz być spokojna!!!
Bardzo sie cieszę!! To ty już pewnie Lutówka 2014?

reklama
Sliczne kreseczki .... ;-)
Ciesze sie razem z wami ....

Gabis wczoraj strasznie zabiegany dzien mialam...na chwile z pracy wyskoczylam,testa kupilam i ok 17-18 zrobilam... ale tam cien cienia ...ledwo jakby cos.. hmm nie napalam sie .... @ narazie niet .... dzis zakupie kolejny i jutro rano zrobie ...

Anula jak z popoludniowego siku byl cien to juz jest dobrze :-) Koniecznie testuj jutro. Mamy takie same objawy wiec wynik tez musi byc taki sam.
Trzymam kciuki!

No ja narazie nie czuje sie ciążowo. Bardziej jak przed @. Wogole to powoli dopiero do mnie dociera ze sie udalo.

Ale zaczynam analizowac caly ten cykl i martwie się troche bo bylam i w sumie nadal jestem przeziebiona i byl czas ze troche lekow bralam typu apap, ibuprom, gripex itp. Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam fasolce :-( Braliśmy tez wszyscy tabl.na odrobaczenie bo moj Mati mial a wiem ze tego nie wolno w ciazy ale ja wogole nie brałam pod uwage tego ze sie uda. O i takie mam zmartwienia ale czasu nie cofne. Pozostaje mi wierzyc że będzie dobrze :-)

Milej niedzieli.

Anula trzymam kciuki
Gabis fajnie;) nie zamartwiaj doe . Ciaza czesto zaczyna sie choroba . Na tym etapie fasolka nie korzysta jeszcze z tego co jesz. Wiec nie ma to wplywu

Hehe Gabis a ja tez sie nieźle zalatwilam klimatyzacja i gardło bolalo,smarki to do dziś mam i tez przeciwbólowe byly ...upal 30 st a ja czulam że goraczke mam ..

Gabis a powiedz brzucho boli czy cosik? Mnie wczoraj cmilo jak przed @ juz myslalam ze będzie ale przeszlo i nic ....

reklama
Kasik czyli myślisz ze to odrobaczanie nie zaszkodzilo? Bo tego sie najbardziej boje. Bralam to tydz.po owu.

Anula88 brzuch tak cmi leciutko i tak mnie nogi rwą. Ja mam tak przed @. No i (.)(.) Bolą coraz bardziej. Ale pamietam w pierwszej ciazy tez tak mialam. Zaraz musialam stanik rozmiar wiekszy kupowac.

Ostatnia edycja:
Do góry